500-800 TL arası mikrofon önerisi

Makaleler
2
Gittik Razer V3 mini aldık 3 gün önce mikrofon bozuldu iade vaktim vardı Allah'tan sorunu belirterek iade/değişim isteği gönderdim. İdarelik bir mikrofon arıyorum neler var sadece DC'de sesimi duysunlar yeterli 500 olur 300 olur 800 olur oynak bütçe sadece sesimi düzgünce duysunlar yeterli.

BM800 consender mikrofon. Gerçeğini aldığınızdan emin olun. Trendyol gibi sitelerde orijinali ile aynı fiyata çakmasını satıyorlar. 1-2 yıl önce 500 TL'ye ayağını süngerini ve pop filetirini almıştım. Tekrar dediğim gibi orijinal olmasına çok dikkat et. Ben çakmasını orijinal fiyata aldım mal gibi, consender stüdyo mikrofonu yazıyordu içi boştu basit bir ses alıcısı vardı. Sonradan orijinalini kullanma fırsatı buldum ve çok iyiydi.

Hocam o mikrofonu bende alacaktım fakat onun Phantom Power'i falan varmış onsuz sesi çok kötüymüş vesaire dediler korkuttular. Elimde Sound Blaster G6 var.

Hocam o mikrofonu bende alacaktım fakat onun Phantom Power'i falan varmış onsuz sesi çok kötüymüş vesaire dediler korkuttular. Elimde Sound Blaster G6 var.

Phantom Power tüm consender mikrofonlsra bağlanabilen güç kaynağı gibi bir şey ama Phantom Power dediğimiz alet o kadar müthiş bir önem taşımaz ses ayarlamalarını yapmaya yardım eder. Tabii pp olmadan biraz cızırtı olabilir. Onu da voice Master uygulaması ile 2 tık halledersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…