500-800 TL civarı klavye önerisi

• Konuyu başlatan Djole
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 405

Djole

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 800 TL civarı mekanik klavye arıyorum, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bütçeni biraz aşıyor ama yorumları iyi hem sıkıntı yaşasan bile Amazon yardımcı olur.

Dostum bu da iyiymiş mavi switch. Bence tuş sesi kafa şişiriyor ama tercih meselesi.

Son düzenleme:
https://www.hepsiburada.com/ata-sof...otswapp-anti-ghosting-klavye-pm-HBC00007B5GI0 bu nasıldır? Biraz bütçeyi aşıyor ama o kadar sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Bu attığınızın bir sorunu yoksa güzel duruyor. 1.2kya cikabilirseniz 871GTR da düşünülebilir.

Mantikli bir tercih degil.

Bütçeni biraz aşıyor ama yorumları iyi hem sıkıntı yaşasan bile Amazon yardımcı olur.

Dostum bu da iyiymiş mavi switch. Bence tuş sesi kafa şişiriyor ama tercih meselesi.

Dierya'da hotswap yok Havit icinde tuslar siliniyor diyorlardi.

Bu arada attiginiz klavye magic refinder klonu. Orijinali güzel ama klonu nasildir bilemiyorum en kötü Hepsiburada'ya güvenip denemek adina alabilirsiniz. Bir sorun olursa da iade edersiniz.

Son düzenleme:
Bu attığınızın bir sorunu yoksa güzel duruyor. 1.2kya cikabilirseniz 871GTR da düşünülebilir.

Mantikli bir tercih degil.

Dierya'da hotswap yok Havit icinde tuslar siliniyor diyorlardi.

Bu arada attiginiz klavye magic refinder klonu. Orijinali güzel ama klonu nasildir bilemiyorum en kötü Hepsiburada'ya güvenip denemek adina alabilirsiniz. Bir sorun olursa da iade edersiniz.

gameagle Strike Compact Mk-81x1abb Mekanik Kablolu Işıklı Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu nasıldır sizce?

Tavsiyem bütçe arttırıp 871gtr almanız ama illa Türkçe Q olsun istiyorsanız

Düzeltme: 871gtr red switch indirimi bitmiş. Blue switch isterseniz hala 1200 de satışta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı