Redragon K552 Siyah Kumara Rainbow Işıklı Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin! Profesyonel Oyuncu Ekipmanları burada!
Redragon K552 Siyah Kumara Rainbow Işıklı Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin! Profesyonel Oyuncu Ekipmanları burada!
Bu redragon K552 iyi diyorlar ama yay sesi felan kronikmiş ben olsam tercih etmezdim. Royal Kludge G87 daha iyi diyorlar switch olarakta, ben olsam bunu alırdım.
ROYAL KLUDGE G87 TKL Mekanik Oyuncu Klavyesi Mavi Backlight Red Switch Türkçe Tuş Düzeni yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Ya da yukarıda ben yazarken arkadaş bahsetmiş HP Omen'in klavyesine iyi diyorlar ona da bakabilirsin numlocklu arıyorsan.
Royal Kludge G87 TKL Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Satan firmanın yani connectgamenin garanti konusunda kötü olduğu ile ilgili şeyler okudum, alıp almamak size kalmış bir şey alırken sorumluluk size ait.