Arkadaşlar sade dümdüz masa raf vs olmayan bir masa alacağım. Kasada masanın üzerinde duracağı için ölçüleri büyük bir şey arıyorum. Sizden fikir almak istedim. Teşekkürler şimdiden. (bütçe 500₺'ye kadar ama güzel bir masa olursa aşabilirim biraz bütçeyi)
Arkadaşlar sade dümdüz masa raf vs olmayan bir masa alacağım. Kasada masanın üzerinde duracağı için ölçüleri büyük bir şey arıyorum. Sizden fikir almak istedim. Teşekkürler şimdiden. (bütçe 500₺'ye kadar ama güzel bir masa olursa aşabilirim biraz bütçeyi)
Arkadaş sade bir masa istemiş. Tahta parçası dediğin şey IKEA kalitesinden ibaret. Yüksekliği bile ayarlanabiliyor. Ne olduğu belirsiz kaliteden yoksun markalara masa koltuk parası saçmaya alışmışız herhâlde.
Dostum sen AırJET arkadasın önerdiği bit pazarından fırlama ürünleri seviyor olabilirsin. Ancak ikeanın bu ürünü profesyonel çalışma ortamlarında tercih edilen sağlam kaliteti ve konu sahibi arkadasın istediği gibi sade ve rafsız ayrıca geniş ve büyük bir ürün.
Sana tavsiyem git marangoza yaptır istediğin biçimde. O paraya %100 MDF'den, metal ve yüksekliği ayarlanabilir ayaklı çok iyi masa yaptırabilirsin.
Ben mesela hem en hem de derinlik olarak geniş bir masa yaptırdım. 100x90 CM ölçülerinde. Monitör koyacağım yerin sağ ve sol kenarlarına kapaklı kablo geçiş kanalı da açtırdım. Raf ise bu şekilde sonradan yapıldı: