L LolOynuyorumm Femtopat Katılım 16 Mart 2025 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 00:37 #1 Sizce İstanbul için 500 bin sosyal konut projesine başvurulmalı mı? Ne kadar mantıklı? Son düzenleyen: Moderatör: Salı 00:44
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.046 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf Salı 01:05 #2 LolOynuyorumm dedi: Sizce İstanbul için 500 bin sosyal konut projesine başvurulmalı mı? Ne kadar mantıklı? Genişletmek için tıkla... Denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.
LolOynuyorumm dedi: Sizce İstanbul için 500 bin sosyal konut projesine başvurulmalı mı? Ne kadar mantıklı? Genişletmek için tıkla... Denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.
L LolOynuyorumm Femtopat Katılım 16 Mart 2025 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 01:26 #3 VENGEANCE ANGEL dedi: Denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Başvurduk bakalım hayırlısı.
VENGEANCE ANGEL dedi: Denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Başvurduk bakalım hayırlısı.