500 bin TL araç önerisi

Maksimum 500 bin TL'ye kadar az yakan, fiyatina göre konforlu, parçası kolay bulunan araç önerisine ihtiyacım var.
Peugeot 301 dizeli
Renault Fluence, Megan 3 1.5dizel ya da 1.6 benzin
Renault Clio 4 1.2 benzin 1.5 dizel
Fiat Egea 1.4 benzin ya da 1.3 Multijet
Bu araçların hatasız düşük km si belki çok bulunmaz bu fiyatlara lakin ortalama bir temizlikte olanı bulunur
Hepsi birbirine yakın araçlar birinin birine göre artısı ya da eksisi çok fazla yok

Peugeot 301 dizeli.
Renault fluence, megan 3 1.5dizel ya da 1.6 benzin.
Renault Clio 4 1.2 benzin 1.5 dizel.
Fiat Egea 1.4 benzin ya da 1.3 Multijet.
Bu araçların hatasız düşük km si belki çok bulunmaz bu fiyatlara lakin ortalama bir temizlikte olanı bulunur.
Hepsi birbirine yakın araçlar birinin birine göre artısı ya da eksisi çok fazla yok.

Clio 1.5 hoşuma gitti ama orta pakette arka camlar kolluymuş sadece icon pakette elektrikli bu yüzden alasım kaçtı. Egea 1.4 yokuş çıkamıyor diyorlar doğru mudur? Diğerlerinede bakmıştım ama bir daha bakacağım. Teşekkür ederim öneriler için.

Clio 1.5 hoşuma gitti ama orta pakette arka camlar kolluymuş sadece icon pakette elektrikli bu yüzden alasım kaçtı. Egea 1.4 yokuş çıkamıyor diyorlar doğru mudur? Diğerlerinede bakmıştım ama bir daha bakacağım. Teşekkür ederim öneriler için.
Yokuştan yokuşa değişir hocam ama genel olarak bende kullanıyorum şehir içi hiç performans eksikliğini görmedim. Sadece biraz devir çevirtmek gerekiyor.
Evet Clio 1.5 DCI boş paketlerde öyle maalesef ama bence çok takılacak bir şey değil 2024 e kadar boş paketlerinde hep öyleydi Clioların
Temizi bulunursa alınır ufak bir multimedya ekran taktırırsınız jant vs güzel olur yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı