500 bin TL'ye 2. el araç önerisi

Zmeja352

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bugünün tarihi 07.06.2024. yaklaşık 500 bin TL veya daha uyguna temiz ikinci el araç önerisi istiyorum. Tercihen 2010 model üstü, km si 150 bin altı olabilir. Aslımda otomatik almak istiyorum fakat fiyat farkı koyduğu için pek alamayacağım gibi. Hatchback veya Doblo tarzı araçlar ilk tercihim ama sedan da olabilir.

Az biraz üstüne çıkmış olacağım ama aynı ikili olan Toledo ve Rapid ikilisine bakılabilir, DSG'nin güzel ünü sayesinde otomatik şanzıman seçeneğiyle de bütçenize sığdırabileceğiniz bir araç ancak biraz narin bir şanzıman almış olacaksınız bakımına dikkat etmelisiniz.
HB olarak bakarsanız 208, Corsa, Polo, İbiza, i20 gibi arabalar olabilirler, ticaride Caddy ve Connect ikilisini değerlendirin derim.

Son düzenleme:
Yaşı nispeten yüksek bir araç alacağınız için tam olarak bütün bütçenizi harcamayın. 400e alın geri kalan bütçeyi sorunlara harcarsınız çünkü illa sorun çıkartacak.

Şu modellere bakabilirsiniz hocam.

Bütçe biraz daha arttırabilirseniz, kendi kullandığım Toyota auris öneririm. Sorunsuzluk bakımından müthiş bir araçtır. https://shbd.io/s/UcUV0E7F

Opel Corsa'ların otomatiğinden uzak durun çok problemliler. Aveo güzel sayılır ama piyasası çok yavaş ayrıca düşünürseniz parça problemi yok Opel'in çoğu parçasıyla aynı.
Fiesta güzeldir severiz.
Psa grubu araçlarda çok fazla elektrik problemi oluyor ayrıca 0 aldığınız zamanda içinde TRIM sesi oluyor eskisini düşünemiyorum.
İ20 güzeldir biraz daha para konup daha temizi bulunabilir.
Auris E150 makyajlı kasa Corolla aynı araba aşağı yukarı ikisi de çok güzel arabadır.
Hafif ticari düşünüyorsan Caddy'den şaşma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı