harun28 Femtopat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:40 #1 Sizce hangi araba? Golf alınır mı ya da başka araba?
M Mehmet Arda0 Hectopat Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:54 #2 Hangi arabanın alınacağı beklentilerinize göre değişir. Belirtirseniz yardımcı olabilirim. Ama 500K TL'ye alacağınız Golf baş ağrıtır.
Hangi arabanın alınacağı beklentilerinize göre değişir. Belirtirseniz yardımcı olabilirim. Ama 500K TL'ye alacağınız Golf baş ağrıtır.
harun28 Femtopat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:55 #3 Mehmet Arda0 dedi: Hangi arabanın alınacağı beklentilerinize göre değişir. Belirtirseniz yardımcı olabilirim. Ama 500K TL'ye alacağınız Golf baş ağrıtır. Genişletmek için tıkla... Başka ne önerirsin Seat Leon Yani sorunsuz olsun Leon iyi değil mi?
Mehmet Arda0 dedi: Hangi arabanın alınacağı beklentilerinize göre değişir. Belirtirseniz yardımcı olabilirim. Ama 500K TL'ye alacağınız Golf baş ağrıtır. Genişletmek için tıkla... Başka ne önerirsin Seat Leon Yani sorunsuz olsun Leon iyi değil mi?