500 bin TL'ye başlangıç arabası önerisi

MuhammedK00

Zeptopat
Daha fazla  
17 yaşındayım seneye araba almayı düşünüyorum. 600 bin TL'ye kadar zorlayabilirim. Arabadan pek anlamam. Hız ya da uzun yolla işim yok. Az yakacak bir başlangıç arabası istiyorum. Öneriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Opel Corsa D bakabilirsiniz. Bütün motorları iyidir. 2011 model sonrası makyajlı kasalar çok daha güzel görünüyor bence özellikle onlara bakın. Temizini de bulursunuz 600 altına.

Sedan olsun derseniz Renault Symbol de bakabilirsiniz. 1.5 DCi'ya da 1.2 motorları tercih edilebilir.

17 yaşındayım seneye araba almayı düşünüyorum. 600 bin TL'ye kadar zorlayabilirim. Arabadan pek anlamam. Hız ya da uzun yolla işim yok. Az yakacak bir başlangıç arabası istiyorum. Öneriniz neler?

0.9 TCe Clio işinizi görür.1.3 Corsa'larda iyidir tercih edilebilir.

Clio öneririm 1.5dci sorunsuzdur, Toyota tarafından temiz bulduğun her 1.4 d4d motor sorunsuzdur, Fiat grubunda punto öneririm 1.3 Multijet temizini buldugun sürece sorunsuzdur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı