500₺ E5800 sisteme ekran kartı önerisi

Huseyin0768

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Kullandigim PC bayağı bir eski sistem sistemi yüksetmek istiyorum ama fazla da bir butcem yok maalesef bu sisteme hangi ekran karti uyar bilmiyorum.
Sistem özellikleri:

Ekran karti: ATI Radeon HD 4800.
RAM: 1333 MHz DDR3 4 GB RAM.
Anakart: ECS G41T-M7 v1.0 ( 775 pin )
İşlemci: Pentium(r) duel-Core E5800 3.20 GHz.
İşletim sistemi: Windows 10.

Bu sisteni biraz da olsa yüksetmek istiyorum. RAM Max 8 GB destekliyor anakart 4 daha eklemeyi düşünüyorum. Ekran kartini yükselmek istesem hangi ekran kartini önerirsiniz?

Sistem maalesef çok eski. Yani bu sistemin oyun için yükseltilecek tarafı kalmamış.
Elinizdeki maksimum bütçe ile kasayı satıp günceli bir bilgisayar toplamanızı öneririm.

Sistem maalesef çok eski. Yani bu sistemin oyun için yükseltilecek tarafı kalmamış.
Elinizdeki maksimum bütçe ile kasayı satıp günceli bir bilgisayar toplamanızı öneririm.

Fazla oyun meraklısı degilim o yüzden sıfırdan toplamak gelmiyorum pek CS:GO acsin PUBG Mobile falan oynasan yeterli bu sisten PUBG mobildede kasiyor.

Hocam, mevcut işlemci ile RX 460 gibi ekran kartları darboğaz yapar. 4 GB RAM ilavesi ile Q9000 serisi bir işlemci daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…