skodakahmer Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #1 Bilgisayarın C diski 500 GB anında doluyor. Şu an 200 GB boş. Hiçbir şey yüklemiyorum bile. Diski 2TB yapmayı düşünüyorum. Yapılabilir mi?
Bilgisayarın C diski 500 GB anında doluyor. Şu an 200 GB boş. Hiçbir şey yüklemiyorum bile. Diski 2TB yapmayı düşünüyorum. Yapılabilir mi?
G Greewe Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 463 Makaleler 1 18 Temmuz 2025 #2 Laptop mu kullanıyorsunuz kasa mı? Kasaysa anakart modelini laptopsa direk laptop modelini söylerseniz yardımcı olabiliriz.
Laptop mu kullanıyorsunuz kasa mı? Kasaysa anakart modelini laptopsa direk laptop modelini söylerseniz yardımcı olabiliriz.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #3 Anakarta bağlı, bazı anakartlarda şuanki diskinizi çıkarmanız gerekebilir bazılarında gerekmez.
skodakahmer Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #4 Greewe dedi: Laptop mu kullanıyorsunuz kasa mı? Kasaysa anakart modelini laptopsa direk laptop modelini söylerseniz yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Kasa. Sythexz dedi: Anakarta bağlı, bazı anakartlarda şu anki diskinizi çıkarmanız gerekebilir bazılarında gerekmez. Genişletmek için tıkla... Z-490
Greewe dedi: Laptop mu kullanıyorsunuz kasa mı? Kasaysa anakart modelini laptopsa direk laptop modelini söylerseniz yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Kasa. Sythexz dedi: Anakarta bağlı, bazı anakartlarda şu anki diskinizi çıkarmanız gerekebilir bazılarında gerekmez. Genişletmek için tıkla... Z-490
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #5 skodakahmer dedi: Kasa. Z-490 Genişletmek için tıkla... 2 tane M2 slotu var şuankini çıkarmadan takabilirsiniz.
skodakahmer dedi: Kasa. Z-490 Genişletmek için tıkla... 2 tane M2 slotu var şuankini çıkarmadan takabilirsiniz.
skodakahmer Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #6 Sythexz dedi: 2 tane M.2 slotu var şuankini çıkarmadan takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Sythexz dedi: 2 tane M.2 slotu var şuankini çıkarmadan takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.