Arkadaşlar CS:GO ve PUBG dışındaki oyunları HDD'ye yükleyeceğim. Oyun için 320GB veya 500GB alabileceğim en ucuz HDD nedir?
4 yıl sonra yandı. Tüm dosyalarım gitti. WD kullanıyorsanız yedek alın.Kendim kullanıyorum.WD Blue 500GB 7200RPM 32MB 3,5" Sata 3.0 Sabit Disk Fiyatı
WD Blue 500GB 7200RPM 32MB 3,5" Sata 3.0 Sabit Disk en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Oyun için sıkıntı olmaz demi birde ses yapıyor mu ?Kendim kullanıyorum.WD Blue 500GB 7200RPM 32MB 3,5" Sata 3.0 Sabit Disk Fiyatı
WD Blue 500GB 7200RPM 32MB 3,5" Sata 3.0 Sabit Disk en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Tamamdır.Peki ses yapıyor mu ?Ben herhangi bir sıkıntı yaşamadım fakat bu sizin yaşamayacağınız anlamına gelmiyor elektronik işi şans işi. Zaten bir sıkıntı yaşar iseniz garantiye yollarsınız ya da 14 gün içinde iade edebilirsiniz lakin yüksek ihtimalle sorunsuz kullanırsınız.
Hayır.Tamamdır.Peki ses yapıyor mu ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.