500 GB SATA SSD önerisi

Zeki Kursat

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ortalama 500 GB bir SATA SSD almayı düşünüyorum. Elimde 500GB M.2 SSD var zaten yanına 1 TB HDD almak yerine 500GB SSD almayı düşünüyorum. M.2 SSD de Windows ve diğer dosyalar olacak şekilde SATA'da da oyunlar olacak şekilde ayırmayı düşünüyorum çünkü oyunlara depolama alanım yetmiyor. Bütçem 1300'ü geçemez kesinlikle biriktireceğim zaten o şekilde alacağım önerilerinizi bekliyorum. Şimdilik bunları buldum:

1- Adata SU650 ASU650SS-512GT-R 3D Nand 2.5" 512 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
(bunun için kronik sorunlu deniyor ama bir bilgim yok ne gibi sorunlar çıkarabileceğinden.)

2- https://www.amazon.com.tr/dp/B07ZNXLS8C?tag=akakceprime-21&th=1

3- Hikvision HD-SSD-Desire(S) 2.5" 512 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri

(Başka yöntemler varsa aklınızda önerebilirsiniz sebebini açıklayacak şekilde örneğin ssd alma hdd al gibi.)

Arkadaşlar ortalama 500 GB bir SATA SSD almayı düşünüyorum. Elimde 500GB M.2 SSD var zaten yanına 1 TB HDD almak yerine 500GB SSD almayı düşünüyorum. M.2 SSD de Windows ve diğer dosyalar olacak şekilde SATA'da da oyunlar olacak şekilde ayırmayı düşünüyorum çünkü oyunlara depolama alanım yetmiyor. Bütçem 1300'ü geçemez kesinlikle biriktireceğim zaten o şekilde alacağım önerilerinizi bekliyorum. Şimdilik bunları buldum:

1- Adata SU650 ASU650SS-512GT-R 3D Nand 2.5" 512 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
(Bunun için kronik sorunlu deniyor ama bir bilgim yok ne gibi sorunlar çıkarabileceğinden.)

2- https://www.amazon.com.tr/dp/B07ZNXLS8C?tag=akakceprime-21&th=1

3- Hikvision HD-SSD-Desire(S) 2.5" 512 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri

(Başka yöntemler varsa aklınızda önerebilirsiniz sebebini açıklayacak şekilde örneğin SSD alma HDD al gibi.)

Attıkların hepsi çöp bedava olsa almam

Attıkların hepsi çöp bedava olsa almam.

Hocam çöp olabilir ama nedenini açıklarsanız daha iyi olur sonuçta o da aynı okuma/yazma veriyor GB da aynı ama ne gibi sorunlar çıakrtıyorlar onları da açıklarsanız sevinirim. Attıklarınızla benim attıklarım arasındaki farkları da açıklarsanız birde attıklarınızdan hangisi sizin gözünüzde 1. onu da söylerseniz çok mutlu olurum.

Hocam çöp olabilir ama nedenini açıklarsanız daha iyi olur sonuçta o da aynı okuma/yazma veriyor GB da aynı ama ne gibi sorunlar çıakrtıyorlar onları da açıklarsanız sevinirim.

Attıklarım kullandığım SSD'ler PNY 2 yıl kullandım en son bilgisayarı sattım diye gitti şimdi Apacer kullanıyorum 2.5 yıldır sıkıntısiz Adata hikivosyon Turbox vb markalar dayanmaz 1 aya bozulur.

Attıklarım kullandığım SSD'ler PNY 2 yıl kullandım en son bilgisayarı sattım diye gitti şimdi Apacer kullanıyorum 2.5 yıldır sıkıntısiz Adata hikivosyon Turbox vb markalar dayanmaz 1 aya bozulur.

WD, KIOXIA ve SANDISK nasıl markalardır sence onda da ucuza 480-500 GB lıklar var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı