500 GB SSD önerisi

Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Lenovo SSD 256G M.2 PCIe 2242 Sandisk
Anakart
Lenovo LNVNB161216
Ben şu anda 250 GB hafızası olan bir bilgisayar kullanıyorum. Bilgisayarımda Unity, Visual Studio gibi birçok şey yüklü. Bu nedenle bilgisayarımın hafızası 65 GB kaldı ve bilgisayarım bayağı çöküyor. Bende zaten bilgisayarımın desteği biteceği için formatlamayı düşünüyorum. Bununla beraber bir de 500 GB SSD alacağım bir öneriniz var mı?
Özelliklerim:
Şu anki SSD: Lenovo SSD 256g M.2 PCI-e 2242 SanDisk.
Anakart: Lenovo lnvnb161216.

Ben şu anda 250 GB hafızası olan bir bilgisayar kullanıyorum. Bilgisayarımda Unity, Visual Studio gibi birçok şey yüklü. Bu nedenle bilgisayarımın hafızası 65 GB kaldı ve bilgisayarım bayağı çöküyor. Bende zaten bilgisayarımın desteği biteceği için formatlamayı düşünüyorum. Bununla beraber bir de 500 GB SSD alacağım bir öneriniz var mı?
Özelliklerim:
Kioxia az ısınan ve uzun ömürlü ssd'ler yapıyor. Tavsiye ederim.

Özelliklerim:
Eski SSD'nin yerine bir M.2 mi almak istiyorsunuz yoksa SATA mı? Eskisinin yerine eğer 2280 boyunda sığacak yer varsa önerebilirim. Onuda açıp bakmanızı rica ederim.

Eğer SATA alacaksanız buyrun:

En ideal bu olur ozaman:
DRAM'i olduğu için Windows kurmanız bir artı, içine. 1TB modelinide tercih edebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı