500 GB SSD Önerisi

Mr.Ace

Hectopat
Bilgisayarimda yaptigim degisikliklerden sonra elimdeki parcalarla sistem tamamladim ve bu sistem internet, ders gibi uygulama odakli olarak kullanilacak. Asil sistemimdeyse 250GB Samsung 850 Evo ve 1TB Toshiba var. Aklimdaki fikir 1TB HDD'yi eski sisteme alip 500GB'lik bir SSD tercih etmek ayrica fiyat olarak 600TL'nin uzerini gecmek istemiyorum. Internette fiyatlara ufak bir goz gezdirdim. Gozume NVMe M.2 Adata SSD carpti. Performansi nasildir ya da guvenilebilir mi?
Resim olarak da ekledim. Duruma gore illa bu siteden degil baska sitelerden de alabilirim. Onemli olan fikir vermeniz.

Screenshot_20190618-062333_Chrome.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Adata SSD'lerin normal SATA 3 versiyonlarında kronik sorun çok görülüyor ve hatta forumlarda bunlarla ilgili konularda var. Açıkçası M2 üretimlerinde durum nedir bilemiyorum fakat WD Blue versiyonunda DRAM'de var ki bu çalışma performansı anlamında da bir artı katıyor. Bence WD tercih edin derim.

Anakartınızda M.2 desteği varsa alttaki modeli öneririm. Yok ise Samsung 860 Evo 500GB modeline göz atabilirsiniz.
Hocam 850 Evo modelini kullaniyorum memnum ancak fiyat olarak WD yi gorunce dusundurdu. Anakartimin M.2 destegi var ama NAND gibi ozellikler barindiriyor mu Adata bilmiyorum o sebepten sordum.
Ben de NAND ozelliginden dolayi ayrica fiyat performans olmasindan dolayi WD yi dusundum de fikir almak istedim acikcasi.

Onerileriniz icin cok tesekkur ederim. Peki 500-600 Tl civarlarinda onerileriniz nelerdir?
Sormak istedigim bir soru daha var bu amazondaki tutarda butun gumruk fiyati dahil olarak mi 557 gosteriyor yoksa harici olarak mi? Herhangi bir problem yasar miyim amazondan alirsam?

Son düzenleme:
Onerileriniz icin cok tesekkur ederim. Peki 500-600 Tl civarlarinda onerileriniz nelerdir?

Sormak istedigim bir soru daha var bu amazondaki tutarda butun gumruk fiyati dahil olarak mi 557 gosteriyor yoksa harici olarak mi? Herhangi bir problem yasar miyim amazondan alirsam?

Hem Okuma ve Yazma hızı süper hem fiyatı

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı