Çözüldü 500 GB SSD olan sistemde nasıl yer açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ting goes skrra

Hectopat
Yer
Chicago, Illinois
Herkese merhaba, arkadaşlar, Windows 10'umda bir sorun ile karşı karşıyayım. Bilgisayarımda 500 GB'lık bir SSD var. Tabii ki de yetmiyor bilgisayarımda çok az oyun var bundan dolayı. Şimdi şöyle, bende sadece NBA 2K22, RDR2, SA:MP var oyun olarak başka hiçbir şey yok resmen oynamak için. Fakat bilgisayarımda sadece 43 GB yer kaldı gösteriyor, Windows'tan program ekle veya kaldır kısmından kaldırayım diyorum, kaldıracak hiçbir şey yok adamakıllı, hepsi 5, 10 MB'lik dosyalar. C:'ye sağ tıklayıp disk temizleme falan onlarında hepsini yaptım, fakat yok, hiçbir şekilde yer açılmıyor bilgisayarımda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Diğer arkadaşın dediği Wise tarzı programlar uzun kullanımda sistemi bozabilecek düzeylere gelebilir, şimdilik yer açmak için kullanabilirsiniz ama düzenli olarak bu tarz uygulamaların kullanımını tavsiye etmiyorum. Düzenli temizlik programı istiyorsanız PureRa önerimdir, sizin el ile temizlemeye üşeneceğiniz şeyleri tek tuş ile temizleyen bir program öyle sistemin derinliklerine girip ne varsa silmiyor.
Sistem geri yükleme noktalarını silebilirsin, BleachBit ya da Wise Care 365 kullanabilirsin. Revo Uninstaller ile Windows programlarını kaldırabilirsin.

Yapabileceğiniz bir şey kalmamış gibi. Oynamadığınız veya az oynadığınız bir oyunu silmek zorundasınız.

Hocam programlar artı oyunlar zaten fazla yer kaplıyor. SSD çok pahalı bu yüzden sürekli kullanmadığınız programlar için bir tane HDD alın bence.

Diğer arkadaşın dediği Wise tarzı programlar uzun kullanımda sistemi bozabilecek düzeylere gelebilir, şimdilik yer açmak için kullanabilirsiniz ama düzenli olarak bu tarz uygulamaların kullanımını tavsiye etmiyorum. Düzenli temizlik programı istiyorsanız PureRa önerimdir, sizin el ile temizlemeye üşeneceğiniz şeyleri tek tuş ile temizleyen bir program öyle sistemin derinliklerine girip ne varsa silmiyor.

Çözüm
PureRa adlı uygulama biraz da olsa hafızayı temizledi, teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…