500 Hz monitör alınır mı?

Souflyke

Zeptopat
Arkadaşlar biliyorusunyz birçok e-sporcunun kullandığı BenQ markasının 360 Hz monitörü var ve 22-24K'ya bulabiliyoruz ama ona biraz para ekleyip 25k civarında Alienware monitörünün 500 Hz modeli var. Sizce alınır mı?
(İleride FPS oyunlarında profesyonelliğe adım atmak istiyorum)bir de BenQ'da birçok teknoloji varmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar biliyorusunyz birçok e-sporcunun kullandığı BenQ markasının 360 Hz monitörü var ve 22-24K'ya bulabiliyoruz ama ona biraz para ekleyip 25k civarında Alienware monitörünün 500 Hz modeli var. Sizce alınır mı?
(İleride FPS oyunlarında profesyonelliğe adım atmak istiyorum)bir de BenQ'da birçok teknoloji varmış.
Oynadığın oyunda 360+ FPS alamıyorsan 360HZ'den yüksek bir monitör almanın bir manası yok. Kaç Hz oynuyorsun ve neyi?

Oynadığın oyunda 360+ FPS alamıyorsan 360Hz'den yüksek bir monitör almanın bir manası yok. Kaç Hz oynuyorsun ve neyi?

Aldığın FPS değeri bu Hz'yi karşılamıyorsa hiçbir önemi yok bir de şahsi fikrim yüksek Hz monitor alacağım derken TN panelin ölü renklerine mahkum bırakmayın kendinizi.

Bende şuan böyle bi sorunun içindeyim OLED monitörler var şimdi 2k500 hz olan modeli çıkacak sizce 4 k 240 hz mi 2 k 500 hz mi fps oyunları agirlikli oynuyorum ama hıkayeli iyi oyunlar cıkıncada oynuyorum o yüzden kararsızım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı