Merhaba, 1-2 gün önce farklı bir konuda tavsiye istemiştim ve fazla öneri gelmedi zira yaptığım araştırmalarla gördüm ki çok gördüğüm bütçe aslında az kalıyormuş ekonomik şartlarımız sağ olsun Bunun üzerine diğer Sosyal´de açılan konuları incelediğimde gözüme bir klavye takıldı. "Gigabyte Aorus K1 Cherry MX Red Switch" adında bir klavye. Bu klavyenin benim için bildiğim tek dezavantajı 560₺ gibi baya yüksek bir fiyatının olması. Mekanik olmasına önem veren biri değilim ve switchler hakkında da pek fazla bilgim yok. Bu klavye almaya değer mi veyahut buna para verme bu çok profesyonel bunun yerine şunu al diyebileceğiniz bir model var mı? Küçük bir araştırma ile red switchin sessiz olduğunu görmüştüm, bu sessizlik diğer switchlere göre mi sessiz yoksa gerçek anlamda mı sessiz? Bunun hakkında da bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Son olarak önemli bir not lütfen ama lütfen 560₺´ye şunu ekle bunu al demeyin zira alabileceğimin en üst sınırı üstte bahsettiğim klavye, yani 560₺´yi geçemem.
Diğer Switchlere göre sessiz. Aorus K1 iyi klavye alabilirsiniz. Önceki konunuza baktım kodlamayla uğraşıyormuşsunuz hissiyat önemli demişsiniz. O yüzden Red Switch bir klavye yerine Brown Switch almanızı öneririm. Hemen hemen Red Switch'le aynı seste fakat hissiyat anlamında farklı. 50 TL indirimiyle 550 TL'ye geliyor.
En ucuz HP Omen 6YW75AA Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 6YW75AA Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
AOC GK500 Outemu Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GK500 ITOPYA'da.
www.itopya.com
Inca içlerinde en az bilgi bulabildiğim ürün. Brown Content switch. Deneyim bilgilerini ya da sorunu olup olmadığını bulamadım ama sebebi kullanıcı sayısı oldukça az sanırım.
Monster deneyimleri de var problemle karşılaşan kişiler de var. Monster en F/P gibi görünen ürün olsada malzeme kalitesi Laptoplarında bile çok kötü o yüzden pek sıcak bakamıyorum bir türlü.
AOC modeli için kronik problemli olduğuna dair bilgiler okudum.
bende bu sebeple sıcak bakmıyorum kullanmadım ürünlerini ama çevremde kullanan çok. Servisi için çok kötü diyemem ama neredeyse bütün ürünlerinde en az iki defa servisle muhattap olmak zorunda bırakması çok kötü. Arkadaşın bahsettiği indirim Hepsiburada mobil uygulamasında ilk yapılan 200TL alışverişe verilen 50 tl indirim. Daha önce mobil uygulamadan alışveriş yaptıysanız başka yapmayan birisine hesap açarak yapın faturaya kendi bilgilerinizi girin.