500₺ klavye önerisi

Bütçe
500
Klavye 1 Klavye 2

Hocam bu iki klavyeyi öneririm arkadaşlarım kullanıyor ve gayet memnunlar.

(abi tamam beğenmedim basıp durmayın şu mesaja)

Son düzenleme:
@İlhan yalçın hocamın attığı T60 alınabilir. Biraz daha çıkılırsa DK61 SE ve T68 SE bakılabilir.
Hocam bana göre alınmaz, malzeme kalite olarak evet alınır fakat tek "alınmaz" kısmı bana göre şu: Numpad yok, tuşları 15.6" Laptop gibi küçük ve Türkçe değil İngilizce klavye, ĞŞ gibi tuşlar yok. (T68se)

2. Attığınız beyaz olan çok güzel ürün hatta keşke 2 ay önce Lenovo Lecoo Klavye almak yerine bekleyip ondan alsaydım diyorum :D (Dierya DK61se)

Hocam bana göre alınmaz, malzeme kalite olarak evet alınır.

👍

Kısmı bana göre şu: Numpad yok, tuşları 15.6" laptop gibi küçük ve Türkçe değil İngilizce klavye, ğş gibi tuşlar yok. (T68SE)

Birisinin %60 ötekisinin %65 olması gerekiyor. Numpad olmaması gayet normal. Olayı bu zaten.
Türkçe olmaması da bence önemli değil. Tuşların yerini biliyorsan yazarken sorun yaşamazsın. Ne kadar ekmek o kadar köfte işin kısacası.

2. attığınız beyaz olan çok güzel ürün hatta keşke 2 ay önce Lenovo Lecoo klavye almak yerine bekleyip ondan alsaydım diyorum :D (dierya DK61SE)

İki üründe aynı sayılır ikisi de dieryaya ait. Switch'leri falan da aynı birisini beğenip ötekisini beğenmemeniz garip.

T68 olanında sadece beyaz renk var keşke siyah renk olanı da olsa.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı