500 ₺ kredi ya da nakit avans nasıl bulabilirim?

Makaleler
3
Arkadaşlar kredi notum 1200 küsur. Ziraat Bankası ve iş bankası müşterisiyim ikisinde de kredi kartım var. İki kredi kartının da borcu yok ve düzenli yatırıyorum. Gelirim yok öğrenciyim. Acil bir biçimde 500 ₺ bulmam gerekiyor ek olarak ama bankalar ne kredi veriyor ne de kredi kartının limitini arttırıyor. Ne yapmam gerek bunun bir yolu var mı? Kendi kredi kartlarımı kullanmıyorum çünkü onlarla beraber lazım limit yetmiyor +500 TL gerekiyor. Şu an limitim 1300₺. Ayrıca hesabımda 800 TL yakın para var fakat hala banka ne kredi veriyor ne de kredi kartı limitini arttırıyor.

Enpara banka kartı alabilirsin. 1000 TL'ye kadar nakit para veriyor olması lazım. Tabi bir miktar faiz ile.

Sabit bir geliriniz yoksa bankalar size kredi vermez. Kredi kartı limitinizi de kolay kolay yükseltmez.

Enpara banka kartı alabilirsin. 1000 TL'ye kadar nakit para veriyor olması lazım. Tabi bir miktar faiz ile.
Aynen Enparayı deneyin derim bende. Avantajlı olabiliyor.
En para kredi kartı başvurusu yapacağım yarın teşkkürler ne kadar sürede geliyor kart bilginiz var mı ?
Sabit bir geliriniz yoksa bankalar size kredi vermez. Kredi kartı limitinizi de kolay kolay yükseltmez.
Evet gelir çok önemli dayımın yanında çalışıyorum gelirim var aslında ama belgelenemiyor yani serbest çalıştığım için sigorta olayı felan yok

3 sene önce banka kartı için başvurduğumda 2 gün içerisinde kapıma kadar gelip kartı vermişlerdi. Fakat şu an kardeşim başvurdu ve 1 haftayı geçik bir sürede geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…