B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.413 Makaleler 3 Çözümler 20 17 Haziran 2024 #11 demirdrgn dedi: Hocam Prime her tutuş şekline uygun bir mouse, semi palm olarak da claw olarak da kullanılabilir zaten high end internet kafelerde de kullanılan bir mouse kendisi. Genişletmek için tıkla... Evet olabilir ama eli çok küçük ise ne olacak?
demirdrgn dedi: Hocam Prime her tutuş şekline uygun bir mouse, semi palm olarak da claw olarak da kullanılabilir zaten high end internet kafelerde de kullanılan bir mouse kendisi. Genişletmek için tıkla... Evet olabilir ama eli çok küçük ise ne olacak?
demirdrgn Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 832 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #12 belirsizz dedi: Evet olabilir ama eli çok küçük ise ne olacak? Genişletmek için tıkla... Seneye de kullanır yeter ki büyük olmasın şaka bi yana prime mini alabilir ben prime mini wireless kullanıyorum
belirsizz dedi: Evet olabilir ama eli çok küçük ise ne olacak? Genişletmek için tıkla... Seneye de kullanır yeter ki büyük olmasın şaka bi yana prime mini alabilir ben prime mini wireless kullanıyorum