500 MB MSSQL boyutu yeterli mi?

khalannz7

Hectopat
Merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi ya bu 500 MB'yi geçersem ki yüksek ihtimal geçeceğim. Çünkü şu an test aşamasında bile veri tabanı boyutu 80 MB. Ne yapmam gerekir? Eski verileri yedekleyemem çünkü eski yeni fark etmeden bütün verilere ihtiyacım var. Firma ile konuştum ve en fazla boyutun 500 MB olduğunu eğer aşarsam sunucu almam gerektiğini söylediler.

Resimler gibi şeyleri hostta tutarsan her türlü yeter.

Teşekkür ederim hocam inceleyeceğim.

Resimler gibi şeyleri hostta tutarsan her türlü yeter.

Hocam resim gibi şeyler yok dosya falanda yok direkt CRUD işlemleri. 3 tane sayfam var zaten. Ürünler, müşteriler, bakımlar. Ama örneğin 2 bin müşteri site yayınlandığı gibi girilecek ve 2 bin bakım. Yuvarlayarak söylüyorum. Mesela hata ve işlem logları tablolarım var veri tabanında. Kullanıcının yaptığı her işlemi logluyorum. 2 bin müşteri, 2 bin bakım olduğunda en az bir 5 bin veride işlem logu tablomda olur mesela.

Loglar bu şekilde çok yer kaplar logları veritabanı yerine dosyada tutabilirsin.

Bu olay Windows sistemlere kurulan MSSQL'ler için geçerli. Arkadaş anladığım kadarıyla Web Hosting tarafında yardım istiyor.
Size tavsiyem ucuz bir Windows VDS alıp MSSQL'i oraya kurmanız.
Ben Web sitesi olarak düşündüm. CDN gibi bir şey kullanılarakta yapılabilir. 500 MB MSSQL yeri veriyorlar diye öyle düşünmüştüm.

Bu olay Windows sistemlere kurulan MSSQL'ler için geçerli. Arkadaş anladığım kadarıyla Web Hosting tarafında yardım istiyor.
Size tavsiyem ucuz bir Windows VDS alıp MSSQL'i oraya kurmanız.
Ben Web sitesi olarak düşündüm. CDN gibi bir şey kullanılarakta yapılabilir. 500 MB MSSQL yeri veriyorlar diye öyle düşünmüştüm.
Hocam bende tam olarak bilmiyorum ilk defa bir site yayınlayacağım. Bahsettiğim bu link deki 3.paket. Ve hocam VDS çok pahalı değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…