morfinsamet Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 776 Çözümler 5 13 Ekim 2023 #11 khalannz7 dedi: Hocam bende tam olarak bilmiyorum ilk defa bir site yayınlayacağım. Bahsettiğim bu link deki 3.paket. Ve hocam VDS çok pahalı değil mi Genişletmek için tıkla... VDS Sunucu, Hosting, Reseller - buyukweb.com yeterli olur zaten sadece mssql çalışacak. Fakat MSSQL kurarken express kurmayınız onda 1GB veri limiti var.
khalannz7 dedi: Hocam bende tam olarak bilmiyorum ilk defa bir site yayınlayacağım. Bahsettiğim bu link deki 3.paket. Ve hocam VDS çok pahalı değil mi Genişletmek için tıkla... VDS Sunucu, Hosting, Reseller - buyukweb.com yeterli olur zaten sadece mssql çalışacak. Fakat MSSQL kurarken express kurmayınız onda 1GB veri limiti var.
khalannz7 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 858 Çözümler 15 13 Ekim 2023 #12 morfinsamet dedi: VDS Sunucu, Hosting, Reseller - buyukweb.com yeterli olur zaten sadece mssql çalışacak. Fakat MSSQL kurarken express kurmayınız onda 1GB veri limiti var. Genişletmek için tıkla... Ama benim kendi bilgisayarımdaki express hocam sorun olur mu?
morfinsamet dedi: VDS Sunucu, Hosting, Reseller - buyukweb.com yeterli olur zaten sadece mssql çalışacak. Fakat MSSQL kurarken express kurmayınız onda 1GB veri limiti var. Genişletmek için tıkla... Ama benim kendi bilgisayarımdaki express hocam sorun olur mu?
morfinsamet Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 776 Çözümler 5 13 Ekim 2023 #13 khalannz7 dedi: Ama benim kendi bilgisayarımdaki express hocam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Express'de 1GB Veritabanı Boyutu limiti var. Aradaki farktan sorun olmaz.
khalannz7 dedi: Ama benim kendi bilgisayarımdaki express hocam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Express'de 1GB Veritabanı Boyutu limiti var. Aradaki farktan sorun olmaz.
khalannz7 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 858 Çözümler 15 13 Ekim 2023 #14 morfinsamet dedi: Express'de 1GB Veritabanı Boyutu limiti var. Aradaki farktan sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... link Hocam peki bu pakete bakabilir misiniz? Sanırım burada MSSQL kısıtlaması yok.
morfinsamet dedi: Express'de 1GB Veritabanı Boyutu limiti var. Aradaki farktan sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... link Hocam peki bu pakete bakabilir misiniz? Sanırım burada MSSQL kısıtlaması yok.
morfinsamet Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 776 Çözümler 5 15 Ekim 2023 #15 khalannz7 dedi: link Hocam peki bu pakete bakabilir misiniz? Sanırım burada MSSQL kısıtlaması yok. Genişletmek için tıkla... Canlı Desteğe sorun direkt hocam.
khalannz7 dedi: link Hocam peki bu pakete bakabilir misiniz? Sanırım burada MSSQL kısıtlaması yok. Genişletmek için tıkla... Canlı Desteğe sorun direkt hocam.