Merhaba,
Ben indirmede 60-62 MB saniye değer alıyorum ve upload hızım 40Mbps. Bu değerler yeterli midir? 1000 Mbps hıza geçme gibi bir düşüncem var, bu çok abartı olur mu?
Teşekkürler.
Merhaba,
Ben indirmede 60-62 MB saniye değer alıyorum ve upload hızım 40Mbps. Bu değerler yeterli midir? 1000 Mbps hıza geçme gibi bir düşüncem var, bu çok abartı olur mu?
Teşekkürler.
Merhaba,
Teşekkürler.
Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
Merhaba,
Teşekkürler.
Merhaba,
Teşekkürler.
Neye göre abartı, kime göre abartı? İnterneti ne için kullanıyorsunuz? Yani yayın mı yapıyorsunuz, sürekli büyük boyutlu dosyalar indiriyor musunuz, yoksa standart bir kullanımınız mı var? 1000 Mbps'e bir ara ben de merak salmıştım ama bugünün şartlarında, ortalama bir internet kullanıcısının ihtiyacı olacağını da pek sanmıyorum.
Çok saçma bir soru ama sisteminiz buna yetiyor mu?
1Gbps kullanıyorum. 10100F yüzünden 600-640Mbps gibi hızım sabitleniyor. İşlemci kullanım %100 ulaşmasından kaynaklı.
Böyle bir senaryo yaşamayacaksanız geçebilirsiniz.
Farklı bir senaryo ne kadar veri kullanıyorsunuz? Son 6 ayın ortalaması 1TB ve üzeriyse geçilebilir. Ne alakası var derseniz tüketiminiz fazla artmamasına karşı mevcut duruma kıyasla %30-%40 hızlı erişim sağlayacak.