500 Mbps hız iyi midir?

Hocam 4K Blu-ray remux film indirmeli yapmıyorsanız bence tamamen gereksiz, normal bir ev kullanıcısının 100 Mbps yeterlidir. 30-40Mbps kesinlikle yetersiz olduğunu düşünüyorum. Sürekli yüksek veri boyutlarıyla çalışıyorsanız 1000 Mbps geçmelisiniz o zaman bir anlam ifade eder.

Hocam donanımsal olarak sisteminiz 1000 Mbps'ye uygun mu olması lazım, yoksa paketi alsanız bile yine alt limitlerde kalırsınız. Ekstra'dan birçok site ve platform veri trafiğini azaltmak için indirme hızı kotası koyuyor. Yani siz bütün gereksinimleri karşılasanız bile bazı noktalarda yine bu hızı kullanamıyorsunuz. Zaten normal bir kullanıcı olduğunuzu söylemişsiniz ben bu paketin gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Umarım ciddi konu değildir. Yetmeyi boşver fazlasıyla artar bile. Ben 70 Mbps internetle Youtube'dan 8K videoyu donmadan izleyebiliyorum. Oyunları maksimum 20-25 dakikada indirirsin. 1000'lik internete geçtiğinde emin ol hiçbir fark olmayacak. Çünkü internet sitelerinin çoğu bu kadar internet hızını kullanmıyor, karşı tarafın sınırına takılıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…