HONDA VTEC 1.6 Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 1.318 Çözümler 5 3 Mayıs 2022 #11 messinicocugu dedi: Hb'da da iyidir ama Amazon en iyi yerdir hocam oradan alın aynı fiyattalar zaten. Genişletmek için tıkla... Hb ye daha yakınım almak için ama bir fark olacağını zannetmiyorum. Niyazi Taşcı dedi: Evet bence fiyat farkına değer. P300 kullandığım süre boyunca 500GB ve 320GB 2 adet WD Blue diskim bozuldu ama P300 hala ayakta WD Blue diskler cabuk bozuluyor demiyorum ama bence P300 daha kaliteli daha uzun ömürlü bir hard disk. Genişletmek için tıkla... WDlere genellikle kaliteli derler ama bilmiyorum kararsızım.
messinicocugu dedi: Hb'da da iyidir ama Amazon en iyi yerdir hocam oradan alın aynı fiyattalar zaten. Genişletmek için tıkla... Hb ye daha yakınım almak için ama bir fark olacağını zannetmiyorum. Niyazi Taşcı dedi: Evet bence fiyat farkına değer. P300 kullandığım süre boyunca 500GB ve 320GB 2 adet WD Blue diskim bozuldu ama P300 hala ayakta WD Blue diskler cabuk bozuluyor demiyorum ama bence P300 daha kaliteli daha uzun ömürlü bir hard disk. Genişletmek için tıkla... WDlere genellikle kaliteli derler ama bilmiyorum kararsızım.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 3 Mayıs 2022 #12 HONDA VTEC 1.6 dedi: Hb ye daha yakınım almak için ama bir fark olacağını zannetmiyorum. WDlere genellikle kaliteli derler ama bilmiyorum kararsızım. Genişletmek için tıkla... P300'de iyi bir model ama aradaki fiyat farkına değmez hocam.
HONDA VTEC 1.6 dedi: Hb ye daha yakınım almak için ama bir fark olacağını zannetmiyorum. WDlere genellikle kaliteli derler ama bilmiyorum kararsızım. Genişletmek için tıkla... P300'de iyi bir model ama aradaki fiyat farkına değmez hocam.
HONDA VTEC 1.6 Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 1.318 Çözümler 5 3 Mayıs 2022 #13 messinicocugu dedi: P300'de iyi bir model ama aradaki fiyat farkına değmez hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman WD Blue alırım ben (hepinize teşekkür ederim yardım ettiğiniz için)
messinicocugu dedi: P300'de iyi bir model ama aradaki fiyat farkına değmez hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman WD Blue alırım ben (hepinize teşekkür ederim yardım ettiğiniz için)
iCommen Kilopat Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 957 3 Mayıs 2022 #14 HONDA VTEC 1.6 dedi: Hb ye daha yakınım almak için ama bir fark olacağını zannetmiyorum. WDlere genellikle kaliteli derler ama bilmiyorum kararsızım. Genişletmek için tıkla... Amazon en iyi satış yeri hocam. HB'den almanıza gerek yok. WD alın geçin bir sorun yaşamazsınız.
HONDA VTEC 1.6 dedi: Hb ye daha yakınım almak için ama bir fark olacağını zannetmiyorum. WDlere genellikle kaliteli derler ama bilmiyorum kararsızım. Genişletmek için tıkla... Amazon en iyi satış yeri hocam. HB'den almanıza gerek yok. WD alın geçin bir sorun yaşamazsınız.