Cagdas5389 Yoctopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #11 Enes_Tiryaki dedi: Ne yazık ki öyle hocam, 4 GB artık o kadar tercih edilmiyor ve ona muhtaç olanları kazıklama peşindeler. Almak isteyen 8 GB alırsa daha karlı oluyor artık. Genişletmek için tıkla... Hocam internette 370 TL olan RAM'i (Corsair Vengeance 8 GB DDR4 3000 MHz) gidiyorum soruyorum mahalle bilgisayarcısına diyor 450 boyle bir şey olabilir mi?
Enes_Tiryaki dedi: Ne yazık ki öyle hocam, 4 GB artık o kadar tercih edilmiyor ve ona muhtaç olanları kazıklama peşindeler. Almak isteyen 8 GB alırsa daha karlı oluyor artık. Genişletmek için tıkla... Hocam internette 370 TL olan RAM'i (Corsair Vengeance 8 GB DDR4 3000 MHz) gidiyorum soruyorum mahalle bilgisayarcısına diyor 450 boyle bir şey olabilir mi?
Enes_Tiryaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 1.149 Çözümler 10 Yer Üsküdar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2021 #12 Cagdas5389 dedi: Hocam internette 370 TL olan RAM'i (Corsair Vengeance 8 GB DDR4 3000 MHz) gidiyorum soruyorum mahalle bilgisayarcısına diyor 450 boyle bir şey olabilir mi? Genişletmek için tıkla... O da ayrı kazıklama peşinde, sakın bilgisayarcıdan alma. Üstüne daha fazla kar payı koyup satıyorlar. Bakkal ile market farkı gibi.
Cagdas5389 dedi: Hocam internette 370 TL olan RAM'i (Corsair Vengeance 8 GB DDR4 3000 MHz) gidiyorum soruyorum mahalle bilgisayarcısına diyor 450 boyle bir şey olabilir mi? Genişletmek için tıkla... O da ayrı kazıklama peşinde, sakın bilgisayarcıdan alma. Üstüne daha fazla kar payı koyup satıyorlar. Bakkal ile market farkı gibi.