500 TL 5 GHz VDSL Modem Önerisi

skaDa

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Elimdeki modem arızalandı, yeni modem alacağım. Fakat pek bir bilgim yok. Kablosuzu 5 GHz bandında çalışan, en fazla 500 TL'ye modem tavsiye edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanal incelemelerin de AC51 modemin incelemesini gördüm, hoşuma gitti. Sizin attığınız ile AC51 arasında hiç bir fark göremedim, model neden farklı bir bilginiz var mı?

Kanal incelemelerin de AC51 modemin incelemesini gördüm, hoşuma gitti. Sizin attığınız ile AC51 arasında hiç bir fark göremedim, model neden farklı bir bilginiz var mı?

Gittiğimiz zaman bizde sormuştuk neden farklı diye aralarında sizinde dediğiniz gibi hiçbir fark yok. TurkNet ile bir ortaklaşa çalışma yaptıklarından dolayı olduğunu düşünüyorum biz aldığımızda üzerinde 1 aylık ücretsiz kullanım kuponu vardı eğer TurkNet'e geçerseniz diye.

Hayırlı olsun bu modemde usb desteği yok diye biliyorum söylediğime istinaden almadınız umarım
Birçok yönüyle ihtiyacınızı karşılayacak bir modem.
USB ile işim yok zaten hocam, geleceğe de yatırım yapmak amaçlı aldım. Umarım görür işimi

Konuyla biraz alakasız ama 50₺ ile 500₺ modem arasında ne fark var?

USB ile işim yok zaten hocam, geleceğe de yatırım yapmak amaçlı aldım. Umarım görür işimi

Asus ağ ürünlerinden memnun kalmayanı görmedim bence kesinlikle görür.

Konuyla biraz alakasız ama 50₺ ile 500₺ modem arasında ne fark var?

Kullanım kolaylığı, gelişmiş özellikler gibi birsürü özelliği var mesela örnek vermek gerekirse benim modemimde usb 3.0 girişi var 750 GB HDD takılı filmlerimi ağ üzerinden her cihazdan oynatabiliyorum veya gece hiçbir bilgisayarı açık bırakmadan indirme işlemlerini sıraya koyup direk HDD nin içine inmesini sağlayabiliyorum. Ayrıca fiyat farkı donanım özelliklerini arttırdığı için 5 Ghz destekliyor antenleri sayesinde evin her köşesinde 50 Tl lik modeme göre fark bariz hissediliyor. Fazla cihaz bağlandığında sapıtıp resetlemek gerekmiyor, QOS gibi özellikleri kullanıp oyuna yada dosya indirmeye veya web gezinmesine öncelik verip sizin için önemli olan işi ağdaki cihazlardan etkilenmeden yapmanızı sağlıyor vs. vs. Sayılamayacak bende birçok özelliği var fakat bu bahsettiğim şey modemler için değil genellikle Routerler için geçerli benim modemimde Modem/Router olarak geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…