X xArtyom Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #1 Hiç bilgim yok akıllı saatlerle ilgili bu fiyat civarında bir saat istiyorum. Önerilerinize açığım. Amazon.com.tr Bunu buldum gözüme güzel geldi ama bağlantı sorunu varmış. Çok sıkıntı olmazsa almak isterim.
Hiç bilgim yok akıllı saatlerle ilgili bu fiyat civarında bir saat istiyorum. Önerilerinize açığım. Amazon.com.tr Bunu buldum gözüme güzel geldi ama bağlantı sorunu varmış. Çok sıkıntı olmazsa almak isterim.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 30 Ocak 2023 #2 Çok az özellikleri var. Bende GTS var, saate bakmaya yarıyor. Ama beğendiyseniz alın, kolda güzel duran bir saat.
Çok az özellikleri var. Bende GTS var, saate bakmaya yarıyor. Ama beğendiyseniz alın, kolda güzel duran bir saat.
X xArtyom Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #3 XEfe.Bey dedi: Çok az özellikleri var. Bende GTS var, saate bakmaya yarıyor. Ama beğendiyseniz alın, kolda güzel duran bir saat. Genişletmek için tıkla... Spor vb. işlevi için kullanılmayacak saat, mesaj, aramaların kim tarafından yapıldığını öğrenmek vs. için kullanılacak sadece.
XEfe.Bey dedi: Çok az özellikleri var. Bende GTS var, saate bakmaya yarıyor. Ama beğendiyseniz alın, kolda güzel duran bir saat. Genişletmek için tıkla... Spor vb. işlevi için kullanılmayacak saat, mesaj, aramaların kim tarafından yapıldığını öğrenmek vs. için kullanılacak sadece.
rcnhrio Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 73 Yer Merziköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #4 Tam akıllı olmasa da amazfit Neo retro öneririm yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve çok memnunum, görünümü gayet güzel eğer araştırmak isterseniz YouTube'dan bakmanızı öneririm. Yakın zamanda BİM'de 330 TL gibi bir fiyata satılacaktı galiba.
Tam akıllı olmasa da amazfit Neo retro öneririm yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve çok memnunum, görünümü gayet güzel eğer araştırmak isterseniz YouTube'dan bakmanızı öneririm. Yakın zamanda BİM'de 330 TL gibi bir fiyata satılacaktı galiba.