Gösteriyor tabii ki. 500TL'ye bu kadar, güzel de duruyor hem.Saati gösteriyor mu bari?
Gösteriyor tabii ki. 500TL'ye bu kadar, güzel de duruyor hem.
Doğrudur hocam fakat bileklik kullandım o yüzden saat istiyorum.Çok bilinmedik markalara yönelme çünkü kalp sayın gibi görevler doğru yapmayabilir yada adım sayma gibi veriler yanlış olabilir. Bu fiyatlara bileklik almanı öneririm.
Qcy gtc nasıldır ? QCY'nin kulaklığını kullanıyorum.Dostum bu tür saatlere güven olmaz. Allah muhafaza kolunda patlar. Güzel duracak diye çakmanında çakması saate gerek yok.
Hocam çok fazla bi beklentim veya isteğim yok zaten ekranı güzel olsun hoş dursun saati göstersin bi 2 tema eklim fotoğraf koyayım benim için yeterli yoksa diğer şeyleri pek umrumda değil.2000TL altındaki tüm akıllı saatler birbirinin aynısı. Sadece tasarım değişiyor, hepsi de birbirinden kötü ve hiçbir özelliği olmayan saatler.
LS05'i beğendiyseniz alıp geçebilirsiniz. Elimde mevcut, saati göstermekten başka bir şey yapmıyor/yapamıyor.
Hiç kullanmadım bir şey demem mümkün değil ama eğer sen kulaklığını kullandıysan ve ondan bir sıkıntı yaşamadıysan olabilir. Sadece Apple çakması saatlere falan güven olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.