500 TL akıllı saat önerisi

EmreBey52

Hectopat
Makaleler
1
Herkese iyi sosyaller. Artık saat mi bileklik mi dersiniz onu bilmiyorum fakat saat tarzı bir bileklik almayı düşünüyorum. Bütçem 500 TL, aklımda Haylou solar LS 05 var. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok bilinmedik markalara yönelme çünkü kalp sayın gibi görevler doğru yapmayabilir yada adım sayma gibi veriler yanlış olabilir. Bu fiyatlara bileklik almanı öneririm.
Doğrudur hocam fakat bileklik kullandım o yüzden saat istiyorum.

Dostum bu tür saatlere güven olmaz. Allah muhafaza kolunda patlar. Güzel duracak diye çakmanında çakması saate gerek yok.
Qcy gtc nasıldır ? QCY'nin kulaklığını kullanıyorum.

Son düzenleme:
Hiç kullanmadım bir şey demem mümkün değil ama eğer sen kulaklığını kullandıysan ve ondan bir sıkıntı yaşamadıysan olabilir. Sadece apple çakması saatlere falan güven olmaz.

2000TL altındaki tüm akıllı saatler birbirinin aynısı. Sadece tasarım değişiyor, hepsi de birbirinden kötü ve hiçbir özelliği olmayan saatler.
LS05'i beğendiyseniz alıp geçebilirsiniz. Elimde mevcut, saati göstermekten başka bir şey yapmıyor/yapamıyor.

2000TL altındaki tüm akıllı saatler birbirinin aynısı. Sadece tasarım değişiyor, hepsi de birbirinden kötü ve hiçbir özelliği olmayan saatler.
LS05'i beğendiyseniz alıp geçebilirsiniz. Elimde mevcut, saati göstermekten başka bir şey yapmıyor/yapamıyor.
Hocam çok fazla bi beklentim veya isteğim yok zaten ekranı güzel olsun hoş dursun saati göstersin bi 2 tema eklim fotoğraf koyayım benim için yeterli yoksa diğer şeyleri pek umrumda değil.

Hiç kullanmadım bir şey demem mümkün değil ama eğer sen kulaklığını kullandıysan ve ondan bir sıkıntı yaşamadıysan olabilir. Sadece Apple çakması saatlere falan güven olmaz.

Yok hocam yaşamadım dediğiniz gibi yaparım ya solar 5 ya da QCY ninkini alırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı