明かり Hectopat Katılım 24 Ekim 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2015 #21 ASUS Zenfone 6 bulursan al gayet iyi bir telefon kolay gelsin. @Silinen üye Son düzenleme: 24 Ekim 2015
Turk Kahvesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2015 Mesajlar 1.197 Makaleler 2 Çözümler 2 24 Ekim 2015 #22 明かり dedi: ASUS Zenfone 6 bulursan al gayet iyi bir telefon kolay gelsin. @Silinen üye Genişletmek için tıkla... Farkındaysan telefonu ben almıyorum, hem Zenfone 6 önermiyorum.
明かり dedi: ASUS Zenfone 6 bulursan al gayet iyi bir telefon kolay gelsin. @Silinen üye Genişletmek için tıkla... Farkındaysan telefonu ben almıyorum, hem Zenfone 6 önermiyorum.
明かり Hectopat Katılım 24 Ekim 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2015 #23 Silinen üye dedi: Farkındaysan telefonu ben almıyorum, hem Zenfone 6 önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Kusara bakma farkındaysan sabahın körüydü insan dalgın oluyor.
Silinen üye dedi: Farkındaysan telefonu ben almıyorum, hem Zenfone 6 önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Kusara bakma farkındaysan sabahın körüydü insan dalgın oluyor.
Barış Y. Hectopat Katılım 5 Kasım 2014 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2015 #24 LG Magna alınır mı sizce arkadaşlar? Zenfone 5'den vazgeçtim. Çünkü çoğu kişi bataryasının iyi olmadığını söylüyor. Arkadaşlar lütfen cevap verin. Eğer para iadesi olursa ki büyük ihtimal olacaktır o zaman yarın gidip ona göre telefonu alacağım.
LG Magna alınır mı sizce arkadaşlar? Zenfone 5'den vazgeçtim. Çünkü çoğu kişi bataryasının iyi olmadığını söylüyor. Arkadaşlar lütfen cevap verin. Eğer para iadesi olursa ki büyük ihtimal olacaktır o zaman yarın gidip ona göre telefonu alacağım.
Y yakupFFF. Hectopat Katılım 24 Ekim 2015 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2015 #25 General mobile serisinden discovery 2 mini tercih edebilirsin kullananlar var çevremde memnunlar senin tercihlerin arasindan ise sony.
General mobile serisinden discovery 2 mini tercih edebilirsin kullananlar var çevremde memnunlar senin tercihlerin arasindan ise sony.
Barış Y. Hectopat Katılım 5 Kasım 2014 Mesajlar 189 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2015 #26 Sony Xperia E4 kullandım, telefonda şarj sorunu olduğu için garantiye gönderdim. GM telefonlarını sevmiyorum, baya sorunlu bir telefon. LG Magna nasıldır sizce?
Sony Xperia E4 kullandım, telefonda şarj sorunu olduğu için garantiye gönderdim. GM telefonlarını sevmiyorum, baya sorunlu bir telefon. LG Magna nasıldır sizce?