500 TL ATX Kasa Önerisi

bayramkaraytu

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, şu an kullanmakta olduğum anakart boyutu Micro ATX Form Factor; 244mm x 200mm ama daha sonra güncel bir sisteme geçmek istediğimde bana sorun çıkarmayacak, anakart boyutunu destekleyecek, hem şu an hem de yeni nesil anakart montajında sorun çıkartmayacak boş kasa önerebilecek var mı? Bütçe max. 500TL, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.:like:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de şu sıralar kasa arayışındayım. MB511 üç tane önde bir tanede arkada fanla geliyor. Fana ekstra masraf yapmamak için iyi bir tercih gibi duruyor. Ben şu anda gözümü ona diktim. Nasip olursa önümüzdeki ay almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Şu kasa fiyatına göre kaliteli ve temperli camlı.
Corsair Carbide 275R Temperli Cam Mid Tower ATX Beyaz Bilgisayar Kasası CC-9011133-WW
2 adet fan üstteki kasa ile geliyormu anlayamadım ama şurda kesin 2 adet fan var ve kasada dik ekran kartı montajı özelliği var.
Corsair Carbide Serisi 275R Beyaz ATX Temperli Cam Mid Tower Gaming Kasa | ITOPYA
Şuan kullandığım ve tavsiye ettiğim bir kasadır. Üst'te 240mm ön'de ise 360mm'lik fan yuvaları ve ekran kartını dik takabilmemiz için özel yapılmış arka kapağı ile gerçekten şahane bir kasa. Özellikle beyaz rengi çok şık duruyor.

Aynen benimde beyaz rengi çok hoşuma gitti. Bİr N10 olamaz ama neyse :) :p
Ayrıntılı inceleme videosuda bu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı