Yok hocam. Sevdiğim model.Sevdiğin model var mı?
Şu sıralar ayakkabı markaları gereksiz pahalılaştı. Bershka, P&B gibi markaların ayakkabıları gayet şık ve rahatlar onlara bakabilirsin.
Ben Bershka ayakkabı kullanıyorum, farklı bir modeli fakat 1 kere yıkamaya atınca içi paramparça oldu, hatta tabanı parçalanıp seri numarası falan ortaya çıktı, tahta gibi bir kısım da çıktı. Yeni taban almak zorunda kaldım fakat hala kullanıyorum rahatça.
Ayakkabı yıkanmaya atılır mı hocam?Ben Bershka ayakkabı kullanıyorum, farklı bir modeli fakat 1 kere yıkamaya atınca içi paramparça oldu, hatta tabanı parçalanıp seri numarası falan ortaya çıktı, tahta gibi bir kısım da çıktı. Yeni taban almak zorunda kaldım fakat hala kullanıyorum rahatça.
Ben de atılmaz diye biliyorum. Dışını sil yeter yani.Ayakkabı yıkanmaya atılır mı hocam?
Ayakkabı çok kirlenmişti, çamurlarla doluydu ve ne kadar uğraşsam da çıkmadı, son çare olarak da yıkamaya attım. Ayrıca diğer ayakkabımı da atıyorum inşaata gittiğimde (U.S Polo galiba markası.) fakat hiç bir sorun olmuyor.Ayakkabı yıkanmaya atılır mı hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.