SkayWalkers
Decapat
Hocam en ucuzu 670 tl gözüküyor, 480 tl dediğiniz yer neresi link atabilirmisiniz acaba ?F710 480TL nasıl aşıyor hocam bütçenizi?
Hocam en ucuzu 670 tl gözüküyor, 480 tl dediğiniz yer neresi link atabilirmisiniz acaba ?F710 480TL nasıl aşıyor hocam bütçenizi?
Sizin yazdığınız saatte amazonda 480 tl'ydi şu anda bitmiş indirimi.Hocam en ucuzu 670 tl gözüküyor, 480 tl dediğiniz yer neresi link atabilirmisiniz acaba ?
Hocam en ucuzu 670 TL gözüküyor, 480 TL dediğiniz yer neresi link atabilir misiniz acaba?
Öncelikle bu konuya yazdığım için özür dilerim.Titreşimi bayağı iyi, hatta ilk deneyimlediğimde şok olmuştum, bayağı güçlü titreşimi var. Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum ve hiç gecikme fark etmedim bile. Diğer kablolu gamepad'lerimle kıyasladığımda birebir aynı geldi. Ama bu fiyata bu kadar iyi olmasını ben bile alırken beklemiyordum. LB RB tuşları da trigger tarzı, o da güzel bir detay.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.