500 TL bütçe ile PC toplama

Mr Darkness

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12400f
Asus Dual Rtx 3060 12gb v2 oc
Gskill 8gb 3200mhz x2 ram
Asus prime h610m k anakart
Meslek
Öğrenci
Evet arkadaşlar başlıkta gördüğünüz üzere monitör hariç 500TL ile bilgisayar toplama challange yapıyorum. Neden diye sormayın, öylesine. Çünkü zevkli. Parça olarak 2. el linkleri atabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar başlıkta gördüğünüz üzere monitör hariç 500TL ile bilgisayar toplama challange yapıyorum. Neden diye sormayın, öylesine. Çünkü zevkli. Parça olarak 2. el linkleri atabilirsiniz.

Reis ilk bilgisayar parçaları bile 500 etmez. Yani toplarsan PC zor baslatirsin.

Profildeki kuş gibi bakıyorum şu an ekrana, şaka maka mümkün seğil bence ya.

Kanka 1000 liraya acayip dandik anca toplarsın.

500 zor ama imkansız değil. Phenom sistem toplanır belki. 70TL ye phenom işlemciler görmüştüm. Ama anakartları 200 den başlıyor

Çorbada bizim de tuzumuz olsun. Hocam Athlon 64 var elimde. Bi çiğ köfte dürüm ısmarlasanız veririm.

Toplanır mı evet ama hiçbir işe yaramaz açıkçası yani şöyle örnek vereyim şu an piyasada bir klavye mouse almak istesen bile işini görebilecek bir ürün minimum 100-300 arası iken PC toplamak biraz mantıksız

Core 2 Quad işlemciler bile 250TL'lere kadar dayanmışken, bu devirde ve bu ekonomide imkânsız gibi bir şey sanırım. 2020-2021 yıllarında yine toplanabiliyordu, ama artık çok geç. Ki 775 soket anakartlar sıfır 700-800TL civarında satılıyor. O da Esonic, Turbox falan. Yani kısacası;

Hayal!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…