500 TL civarı kulaklık öneri

Eno177

Centipat
Oyun için kulaklık önerisi. Şu an Cloud Stinger kullanıyorum. Sesi çok az onun. Disind Aguzle 400-500 TL civarı. Önerisi olan var mı?

Kankalar Cloud Stinger gibi olmaz değil mi burada çok tavsiye edildi ama sesi gerçekten çok az.

@Eno177 sesinin az olma konusu acaba donanımsal ya da sizin şansınıza ürünle alakalı olabilir mi? Çünkü incelemelere baktığımda hiç öyle bir şey görmedim.

@Eno177 sesinin az olma konusu acaba donanımsal ya da sizin şansınıza ürünle alakalı olabilir mi? Çünkü incelemelere baktığımda hiç öyle bir şey görmedim.

Araştırdım ama sesini arttırmayla ilgili bir şey bulamadım bilgisayarımda diğer kulaklıklar da bir sıkıntı olmuyor garantiye göndereceğim ama yine de ama.

Araştırdım ama sesini arttırmayla ilgili bir şey bulamadım bilgisayarımda diğer kulaklıklar da bir sıkıntı olmuyor garantiye göndereceğim ama yine de ama.

Yani isterseniz iade edin. Bütçeniz varken HS50 Pro almak daha iyi olur indirimde şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…