500 TL DDR4 Anakart ve RAM Önerisi

MeCatch

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Editör
Arkadaşlar malum üniversite öğrencisinin kredi güzelliğinden yararlanıp kendime Anakart ve Ram almak istiyorum bütçem 500 lira İntel Skylake ve DDR4 destekli, tabi pek Anakart ve RAM'den anlamadığımdan bütçe arttır tavsiyelerine de açığım istediğim olay Gaming bir Anakart ve Overclock edilmeye açık bir anakart ve bir diğer dikkat ettiğim husus 4 RAM Slotu... RAM'de sanırım 2133Mhz 8GB olsa yeterli olacaktır...
En ucuz nereden alırım bununda bilgisini paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
4 slotu ne yapacaksın ki? Tek slota tak 8GB'i rahatına bak bence.

MSi B150M Gaming Pro: 340 TL civarı.
Kingston HyperX Fury 8GB: 130 TL civarı.

Bunları alabilirsin.

@chuckypancamOZ. biliyorsun ki yavaş yavaş 8Gb devri kapanıyor. Bu yüzden ileriye dönük olarak 4 slot istedim. Mesela 32 Gb yapmak gibi bir delilik bile yaparım. Bu yüzden dedim ama önerilerini araştırıp ona göre hareket edeceğim. Sanırım benim aç gözlülüğüm :)

• B150M Pro-VDH
  • Kingston 16 GB 2133 Mhz
Gaming adı altında satılan çoğu anakart bir iki yerine kırmızı boyayla boyanıp "Gaming" yazılıp fazladan 100 TL'ye satılan anakartlar. Bütçe varsa bu RAM ile B150 Gaming M3 alabilirsiniz.

Dediklerine bir nevi katılıyorum aslında. Yani anakartın performansa bir etkisi yok ki zaten.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı