500 TL Ekipman Önerisi

spartakboskova

Hectopat
Merhabalar. Yaklaşık 500-550 TL civarı bir bütçem var. LoL tarzı oyunlar oynamayı seviyorum ve oynadığımda uzun saatler boyunca bilgisayarın başında kalabiliyorum. Yani benim için öncelikli olan rahat ve konforlu olması ürünlerin.Klavye olarak RGB olup olmaması benim için önemli değil. Mekanik olur veya olmaz ona da takılmam. Elim orta halli sade çok fazla tuş barındırmayan bir mouse önerirseniz müteşekkir olurum. Kulaklık olarak dediğim gibi kriterim uzun saatler boyunca oynasam da rahatlık açısından çok sıkıntı yaratmaması. Vakit ayırıp öneri yapacak arkadaşlara teşekkür ediyor, iyi günler diliyorum.

Klavye: Gigabyte Force K83

Mouse: Corsair Harpoon RGB veya Logitech G102 (Deneme şansınız varsa deneyip alın)

Kulaklık: Sharkoon Shark Zone H10 veya Sharkoon RUSH ER2

Klavyeyi önceden görmüştüm hoşuma gitti açıkçası. F/P bir ürüne benziyor
Mouse olarak g102 yi denedim vatan bilgisayarda. Oturaklı bir yapısı var rahat ettirdi.
Yalnız kulaklık tarafında bahsi geçen firma hakkında hiç bilgim yok. Kulaklıkları nasıldır uzun ömürlü müdür garanti vs. eğer bilginiz var ise beni aydınlatırsanız müteşekkir olurum

Kulaklık: Medusa 7.1
Mouse : V80 Motospeed
Klavye : Cooler Master Masterkeys Lite
Kardeşim ben bunları aldım çok mutluyum
(Kulaklık mikrafonu ve sesi iyi ama dışarıya ses veriyor bir de rahat baya)

Yazmayı unutmuşum

Sharkoon köklü bir Alman markası korkunuz olmasın. Çin'den alıp marka basanlar değiller.

Ben Sharkoon RUSH ER2 yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum memnunum sıkıntısını görmedim ve markanın klavye, kasa vb. ürünlerinde sıkıntı yaşayan göremedim marka Türkiyeye yeni yeni giriyor o yüzden çok bilinmiyor.

Şuan maalesef resmi garantisi yok ama alacağınız Rampage, Gamepower gibi markaların kulaklıklarından daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…