Royal Kludge G87 TKL Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Yoo kalitesi konusunda bir şey diyemem ama birkaç ay sonra W tuşu basmıyor A tuşunda bir sıkıntı var diye sorun yaşayanlar mevcut. Şansa güvenip alınabilir sanırım bilemiyorum. Ben de pek bir şey bulamadım 500 Lira civarına ama bir sürü kronik sorunlu diye önerilmeyen bileşen kullandım sorun yaşamadım buna rağmen ben almazdım. Redragon iyi gibi.
Yoo kalitesi konusunda bir şey diyemem ama birkaç ay sonra W tuşu basmıyor A tuşunda bir sıkıntı var diye sorun yaşayanlar mevcut. Şansa güvenip alınabilir sanırım bilemiyorum. Ben de pek bir şey bulamadım 500 Lira civarına ama bir sürü kronik sorunlu diye önerilmeyen bileşen kullandım sorun yaşamadım buna rağmen ben almazdım. Redragon iyi gibi.
AOC GK500'de Warlock Compact'ta da kullanılan Outemu MX Switch'ler var. Nedendir bilmem ama sorun çıkaran hep bunlar. K552'de Outemu Gaote kullanılmış. İç yapılar bildiğim kadarıyla aynı fakat MX Switch'lerde tuş basmamasının sebebi genelde içeriye kaçan toz taneleri oluyor. Gaote'nin kenarları kapalı olduğu için içeriyi daha iyi koruyor olabilir. K552'nin daha az sorunlu olmasının sebebi bu olabilir.