500 TL fare önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Emirhan5757

Decapat
Daha fazla  

Dosya Ekleri

• EFAF8343-4DCD-43D7-A5A2-B0604B034EE2.jpeg
    EFAF8343-4DCD-43D7-A5A2-B0604B034EE2.jpeg
    111,5 KB · Görüntüleme: 42
Küçüklüğüne alışırım diyorsan Razer Deathadder V2 mini öneririm. Aşırı küçük değil ama ilk zamanlar biraz garip gelebilir. O fotoğrafını attığın mouse'dan buna geçince kalite anlamında çok büyük fark hissedersin, ben bunu kendim de kullanıyorum ve sensöründen tut yazılım desteğine muhteşem bir mouse.

Küçüklüğüne alışırım diyorsan Razer Deathadder V2 mini öneririm. Aşırı küçük değil ama ilk zamanlar biraz garip gelebilir. O fotoğrafını attığın mouse'dan buna geçince kalite anlamında çok büyük fark hissedersin.

Buna bakmıştım ya alışırım belki ama daha çok büyüğe alıştım

Buna da baktım ama küçük ya büyük olması lazım benim için

Bende senin gibi büyük bir fare kullanıyordum Viper Mini'ye geçtim ve alışılmayacak bir durum yok eline küçük gelmiyorsa alışırsın rahat.

Hocam bütçenizi çok az aşıyor ama almışken kalitelisini alın derim steelseries fiyat yönünden biraz pahalı olsada çok kaliteli ürün üretiyor

Merhaba arkadaşlar, ben bu ınca'nın Mouse'unu kullanıyordum 5 6 senedir sorun yoktu ama düne kadar sol tık bazen basıyor bazen basmıyor neyse ben aynı bu mouse tarzında büyük istiyorum. Küçükler hoşuma gitmiyor bunu düşündüm ama alınır mı? Bilmem sormak istedim bütçem 400 TL gibi Max 500 Inca Img-gt21 Rgb 6led Macrodoublecover Gaming Mouse Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Razer DeathAdder V2 Mini kendim kullandığım bir mouse kalite açısından çok iyi 1 1.5 senedir kullanıyorum.

Corsair önerecektim fakat Firmware sorunu var maalesef. M700Bu'ya bakılabilir.

Hocam bütçenizi çok az aşıyor ama almışken kalitelisini alın derim steelseries fiyat yönünden biraz pahalı olsada çok kaliteli ürün üretiyor

Umarım şaka amaçlı yaptın bu öneriyi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı