Uygun fiyatlı gamepad arıyorum. Genelde FIFA falan oynuyorum ve yarın olacak indirimlerde önerdiğiniz gamepadlerde indirim olursa almayı planlıyorum. Max fiyat 500 diyeyim fazlasına çıkmak istemiyorum ama yine de 500 üstünde önerebilirsiniz indirime girerse eğer direkt onu alırım. Şimdiden teşekkürler.
İlginç bir öneri. Monster'ın gamepadini ilk kez görüyorum hemen araştırmaya koyuluyorum teşekkürler .Düşme ihtimali var.
Monster Pusat Clutch Yeşil Kablosuz Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Monster Pusat Clutch Yeşil Kablosuz Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Monster Pusat Clutch Yeşil Kablosuz Oyun Kolu özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Düşme ihtimali var.
Monster Pusat Clutch Yeşil Kablosuz Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Monster Pusat Clutch Yeşil Kablosuz Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Monster Pusat Clutch Yeşil Kablosuz Oyun Kolu özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
En uygun fiyatlı alınabilecek gamepad bu sanırım. Yorumlarına baktığımda bazı insanların şikayet ettiğini gördüm. + titreşim özelliği yokmuş pek önemli değil ama logitech sonuçta ne kadar kötü olabilir ki. Teşekkürler bu ürüne göz diktim.@Xantern'in önerdiğine ek olarak Logitech F310 bakılabilir.
Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sanırım alınabilecek en güzel en güvenilir gamepad bu olabilir. Tek canımı sıkan şarj muhabbeti. Şarj mı ediliyor yoksa pilli mi çalışıyor bu ürün biliyor musunuz ?Logitech F710 Kablosuz PC Gamepad| ITOPYA.COM
Logitech F710 Kablosuz PC Gamepad en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 940-000142 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
İtopyada logitech f710 tam 500 lira. İndirimde şuan ben kullanıyorum memnumun. İlk aldığımda sürekli bağlantı kopma hatası almıştım ama içinden çıkan aparatla birlikte çözmüştüm o sorunu
Pilli mi yoksa bataryası mı var içerisinde ?Logitech F710 Kablosuz PC Gamepad| ITOPYA.COM
Logitech F710 Kablosuz PC Gamepad en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 940-000142 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
İtopyada logitech f710 tam 500 lira. İndirimde şuan ben kullanıyorum memnumun. İlk aldığımda sürekli bağlantı kopma hatası almıştım ama içinden çıkan aparatla birlikte çözmüştüm o sorunu
En uygun fiyatlı alınabilecek gamepad bu sanırım. Yorumlarına baktığımda bazı insanların şikayet ettiğini gördüm. + titreşim özelliği yokmuş pek önemli değil ama Logitech sonuçta ne kadar kötü olabilir ki. Teşekkürler bu ürüne göz diktim.
Sanırım alınabilecek en güzel en güvenilir gamepad bu olabilir. Tek canımı sıkan şarj muhabbeti. Şarj mı ediliyor yoksa pilli mi çalışıyor bu ürün biliyor musunuz?
Pilli mi yoksa bataryası mı var içerisinde?
O zaman onu es geçeyim ya. Can sıkıcı o biraz.Pilli.
En uygun fiyatlı alınabilecek gamepad bu sanırım. Yorumlarına baktığımda bazı insanların şikayet ettiğini gördüm. + titreşim özelliği yokmuş pek önemli değil ama Logitech sonuçta ne kadar kötü olabilir ki. Teşekkürler bu ürüne göz diktim.
Sanırım alınabilecek en güzel en güvenilir gamepad bu olabilir. Tek canımı sıkan şarj muhabbeti. Şarj mı ediliyor yoksa pilli mi çalışıyor bu ürün biliyor musunuz?
Pilli mi yoksa bataryası mı var içerisinde?