Hocam bu bütçede kablosuz olarak alabileceğiniz en iyi gamepad replika DS4 olur.İkinci el falan olur fark etmez, arada bir FIFA oynamak için. Doubleshock falan filan gördüm onlar nasıldır?
İkinci el falan olur fark etmez, arada bir FIFA oynamak için. Doubleshock falan filan gördüm onlar nasıldır?
Yan sanayi DS4 öneririm kullanıyorum memnunum şarjı hızlı gidiyor ama.
Hocam bu bütçede kablosuz olarak alabileceğiniz en iyi gamepad replika DS4 olur.
Kablolu olarak önerim ise X360 kol çünkü PC'de oyunlar Xbox kollarını daha çok destekliyor.
Eğer sadece arada FIFA oynamak içinse replika DS4 alabilirsiniz.
![]()
PS4 Doubleshock Uyumlu Kablosuz Analog Oyun Kolu PS4 Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz PS4 Doubleshock Uyumlu Kablosuz Analog Oyun Kolu PS4 fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! PS4 Doubleshock Uyumlu Kablosuz Analog Oyun Kolu PS4 özelliklerini incele, 529,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Microsoft Xbox 360 Pc Wired Kablolu Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Microsoft Xbox 360 Pc Wired Kablolu Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Microsoft Xbox 360 Pc Wired Kablolu Oyun Kolu özelliklerini incele, 363,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kabloyla kullanırım muhtemelen, siz nereden almıştınız?
Xbox 360 diye satılanlar orijinal midir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.