500 TL Gaming mouse önerisi

Mb32Tech

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600X
Saphirre RX6700
Patriot Viper 16GB RAM 8X2
Biostar B550MH
240GB SSD
1TB HDD
Meslek
Öğrenci
500TL bütçem var eski farem arızalandığı için değiştirmek istiyorum. En fiyat performans fareleri önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
500TL bütçem var eski farem arızalandığı için değiştirmek istiyorum. En fiyat performans fareleri önerirseniz sevinirim.

Kral aynı konu için daha bugün mouse siparişi verdim, sana da tavsiye ederim. Daha gelmedi lakin çevremde kullanan arkadaşım var çok memnun. Trendyol'da SteelSeries Prime+ 582TL.

El boyutu avucunun en alt noktasından orta parmaginin en üst noktasına kadar olan uzunluğu ve avucunun solundan en sağına olan uzunluğu dur. Tutuş şekillerine ise mouse tutuş şekilleri yazarak ulaşabilirsin.

Palm Grip'te farenin Click'inin uzerindeki parmaklar yataydir, ayni sekilde bas parmak da azicik yatay ve yuzuk, serce de yatay, fare avuc icerisine tam bir sekilde deger. Claw grip ise avuc icerisine az deger ve parmaklar pence seklindedir; yuzuk, serce, bas parmak dahil. Relaxed claw grip ise yine avuc icerisine fare deger, ancak parmaklar biraz daha yatay olur claw Grip'e gore, yine parmaklar pence seklinde ancak yuzuk, serce parmagi yatay olabilir az bir şey. Fingertip ise fare avuc icerisine degmez ve claw Grip'e benzer biraz daha yatay sekilde kullanir.

En iyisi claw grip ya da relaxed claw grip. Cunku fingertip fare avuc icerisinde olmadigindan daha iyi hiz saglar ancak avuc icerisine degmediginden kontrol Claw'a gore daha az stabil olur. Palm grip ise yavastir, ancak konforu en yuksek tutus seklidir. Sahsen iste calissan bile parmaginda agri yapmiyorsa relaxed claw ya da claw oneririm, tabii bu benim gorusum daha rahat oluyor sekmeleri kapatirken daha hizli vs.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı