ShadYaqz Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 4.582 Çözümler 2 11 Nisan 2017 #11 @Burak Kando Hayırlı olsun da bir şeyi merak ettim; arkadaşların önerilerini neden dikkate almadınız?
@Burak Kando Hayırlı olsun da bir şeyi merak ettim; arkadaşların önerilerini neden dikkate almadınız?
λευκότριαντάφυλλο Hectopat Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 898 Makaleler 1 Yer Macaristan/Nyíregyháza Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2017 #12 Keşke Cooler master markasına sahip bir güç kaynağı alsaydınız.
B Burak Kando Kilopat Katılım 27 Ocak 2017 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2017 #13 ShadYaqz dedi: @Burak Kando Hayırlı olsun da bir şeyi merak ettim; arkadaşların önerilerini neden dikkate almadınız? Genişletmek için tıkla... Değerlendirdim. En uygun, fiyatına gore en iyisi oydu.
ShadYaqz dedi: @Burak Kando Hayırlı olsun da bir şeyi merak ettim; arkadaşların önerilerini neden dikkate almadınız? Genişletmek için tıkla... Değerlendirdim. En uygun, fiyatına gore en iyisi oydu.
B Burak Kando Kilopat Katılım 27 Ocak 2017 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2017 #14 λευκότριαντάφυλλο dedi: Keşke Cooler master markasına sahip bir güç kaynağı alsaydınız. Genişletmek için tıkla... Ilk basta bende oyle almayi dusunuyordum. Bunu aldım artık
λευκότριαντάφυλλο dedi: Keşke Cooler master markasına sahip bir güç kaynağı alsaydınız. Genişletmek için tıkla... Ilk basta bende oyle almayi dusunuyordum. Bunu aldım artık
λευκότριαντάφυλλο Hectopat Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 898 Makaleler 1 Yer Macaristan/Nyíregyháza Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2017 #15 Siz bilirsiniz güle güle kullanın