P pusat57 Ziyaretçi 15 Mayıs 2014 #21 ArnıldCivardagezen dedi: Ama ben hala sıvı soğutmayı nasıl takacağımı bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bende HDD kafeslerini sökmeyi denedim ama bulamadım. Zarar veririm diye bıraktım. Gerçi içi beton gibi ama olsun. Şuna bir bak. haf 912 advance sıvı soğutma - Google'da Ara
ArnıldCivardagezen dedi: Ama ben hala sıvı soğutmayı nasıl takacağımı bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bende HDD kafeslerini sökmeyi denedim ama bulamadım. Zarar veririm diye bıraktım. Gerçi içi beton gibi ama olsun. Şuna bir bak. haf 912 advance sıvı soğutma - Google'da Ara
Ghostx Megapat Katılım 3 Ekim 2013 Mesajlar 89 16 Mayıs 2014 #22 Haf 912 kasanın üst kısmını pek beğenemedim. Sıvı soğutmada dışarda kalması kötü. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2014
P pusat57 Ziyaretçi 16 Mayıs 2014 #23 Ghostx dedi: Haf 912 kasanın üst kısmını pek beğenemedim. Sıvı soğutmada dışarda kalması kötü. Genişletmek için tıkla... Aslında bence havalı duruyor.
Ghostx dedi: Haf 912 kasanın üst kısmını pek beğenemedim. Sıvı soğutmada dışarda kalması kötü. Genişletmek için tıkla... Aslında bence havalı duruyor.