500 TL İşlemci ve ekran kartı önerisi

Bütçe
500
Tamam kerdeşim o zaman 1 ay sonra yani telefonum tamir ettirince yazarım gitmez ise teşekkür ederim işlemciyi alacağım ekran kartı biraz beklecek tekrar görüşmek üzere tekrar teşekkür ederim benle ilgilendiğin için.

Anlayışla karşılamanıza çok sevindim sıkıntı olursa ve bu konu kapanmazsa yeniden buraya yazarsanız o konu ile bilgim varsa ilgilenmeye çalışırım.

Bir de N11'den önerebilceğiniz var mı?
Yani ikinci el olsa fark etmez ya şimdi dicenki niye N11 ben oraya güveniyorum diğer sitelerden denedim ama kazıklandım N11 benim için güvenilir olduğu için oradan yapıyorum.

N11 sitesinde 500 tl'ye var tercih edersen alabilirsin ama N11'de Turbox marka kart var tabi tercih sizin.

Trendyol'da var mı Trendyol'a hiç bakmamıştım elektronik satıyor mu onu bile bilmiyorum.

Kardeşim 300 TL'ye bulunabilcek en iyi ekran kartı hangisi N11'de artık DX11 desteklide istemiyorum.
300 TL'ye ekran kartı bulayım yeter.
Emulatorde PUBG Mobile Lite oynayacağım ben aslında onun için istiyordum parçaları 300 TL'ye bulsam ekran kartı oynayabilir miyim.
Yani ekran kartı almama gerek var mı oynamam için PUBG Mobile Lite.

İlla ki N11 olacak diyorsanız R5 230 var. Incehesap sitesinde 400 tlye R7 240 var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…