Quadro AMD Radeon R5 230 LP 1GD3L 1 GB 64 Bit DDR3 Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Sağ ol kardeşim bu kadar uğraştın Allah razı olsun tamam Q9400 bir de R5 230 alacağım sağ ol çok uğraştın başka biri olsa bu kadar uğraşır mıydı bilmem tekrar görüşmek dileğiyle Allah'a emanet ol
DX12'yi destekliyor
Çok güzel Allah razı olsun kardeşim
Yardım edebilceğim bir şey olursa yardım ederim bunda Ark ekleyemiyoruz değil mi?
Benim soketle uyumlu değil mi?
Sağ ol kardeşim bu kadar uğraştın Allah razı olsun tamam Q9400 bir de R5 230 alacağım sağ ol çok uğraştın başka biri olsa bu kadar uğraşır mıydı bilmem tekrar görüşmek dileğiyle Allah'a emanet ol
DX12'yi destekliyor
Çok güzel Allah razı olsun kardeşim
Yardım edebilceğim bir şey olursa yardım ederim bunda Ark ekleyemiyoruz değil mi?
Benim soketle uyumlu değil mi?
@yusufkerem0 kardeşim şimdi ben yeni PC almıştım eskisini de kardeşime bırakacağım 400 TL'ye kadar ekran kartı arıyorum yardımcı olabilir misin müsaitsen CS:GO ve Minecraft'ta 60 FPS en düşük ayarlarda oynatsa yeter diyor ama 400 TL'ye 60 FPS veren ekran kartı bulunur mu bilmem yardımcı olursan sevinirim.