500 TL keycaps set önerisi

Bütçe
500
Makaleler
7

Durgod K320 klavyem var. Buna yedek set almak istiyorum.

1) Malzemede ilk tercihim double-shot PBT. Bu dye-sub iyi diyorsanız o da olur ama zamanla yazılarının falan aşınmaması lazım.
2) Renkte ilk tercihim siyah. Gri keycapsleri siyah yapmak istiyorum. Ama farklı güzel bir şey olursa onu da alabilirim.

AliExpress, Banggood veya Amazon.com.tr gibi yerlerden alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası ucuz fiyatlardan PBT diye satılan ürünlerin neredeyse tamamı ABS oluyor ama bunları bulabildim:

Almaya niyetiniz varsa üzerine para koyup son attığım Akko'yu alıp geçin bence. İçiniz rahat olur en azından.

Bildirim gelmemiş kusura bakmayın.

900 çok pahalı hocam ya. 500 bile zorluyorum yani.

Gelince ABS PBT farkını anlayabilirim diye düşünüyorum? Amazon'dan falan alırsam iade şansım olur.

ABS almak istemiyorum açıkcası. Klavyenin kendi keycapsleri PBT. Downgrade olacak ABS.

Hocam 700-800'e PBT bulabilir misiniz?

Son düzenleme:

Bu var ama amazon türkiyeden almaya çalışırsan 1400 liraya satan satıcının ürününe atıyor. Bu linkten amazon prime ile alabilirsen aşağı yukarı o fiyatlara geliyor

Tuşlar bu videoda gösteriliyor:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…