500 TL klavye önerisi

Hangisi

• Oy verenlerin toplamı
    5

Eresbos

Picopat
Daha fazla  
İstediğim özellikler:
Mekanik olması.
Bilek desteği olması.
RGB olması.
Driverı olması.
Multi medya tuşlarının olması.

Trust cada önerilecek ama onun bilek desteği yok ve eski olarak geçiyor Trust'ın sitesinde.

600 TL'ye belki çıkabilirim.
Oynadığım oyunlar: FPS, MOBA, hikaye oyunları sesiz olması lazım.
Aklımdakiler:
Gamepower Ogre.
Kbr96 bunun Switch'i sert midir yani eli yorar mı?
Trust cada ama bilek desteği yok ele direk.
K68 fiyatı düşmez gibi.
Monster yeni klavye çıkarmış tüm istediklerim var ama Blue Switch ileride yeni model getirir mi? Getirirse alınır.

Motospeed CK108 sessiz istediğiniz için Red Switch modelini düşünebilirsiniz ben şahsen Motospeed CK 104 ve Motospeed V30 kullanıcısıyım çok memnunum.

Trust GXT 890 Cada kullanıyorum aşırı memnunum. Trust bu bütçede diğerleri gibi Ç*n'den alıp marka basmıyor. Klavye gerçek RGB, hazır modlar dışında yazılımdan renk kodu girerek istediğiniz rengi ayarlayabiliyorsunuz. Tasarımı epey güzel. Malzemesi kaliteli ve ağır. Klavyenin iki versiyonu var Türkçe Q ve İngilizce, alırken Türkçe Q olmasına dikkat edin. Türkçe tuşlar basım değil kazıma yani orijinal fabrika çıkışlı tuşlar, silinme ihtimali yok. Switchler Outemu Red, 16 milyon basım ömrü bulunuyor ve gayet yumuşak basımlı. Kablosu kaliteli, standartlara göre epey kalın. Ben Trust GXT 890 Cada öneririm, bu bütçede saçma sapan Gamepower ve Rampage gibi markalara yönelmek aptallık olur. Bu ürün ile Trust önyargımı kırdım ben. 2015 yılındaki kanser plastik kokan ürünlerinden ders alıp bayağı geliştirmişler kendilerini. Sorularınız varsa çekinmeden sorabilirsiniz.
Bu arada Trust bu klavye için Trust GXT 766 adında ayrı bilek desteği satıyor, 70₺ gibi bir fiyatı var. Kutuya konmamasının nedeni maliyeti arttırmamak. Bir bakın isterseniz.

Trust GXT 890 cada kullanıyorum aşırı memnunum. Trust bu bütçede diğerleri gibi C*n'den alıp marka basmıyor. Klavye gerçek RGB, hazır modlar dışında yazılımdan renk kodu girerek istediğiniz rengi ayarlayabiliyorsunuz. Tasarımı epey güzel. Malzemesi kaliteli ve ağır. Klavyenin iki versiyonu var Türkçe Q ve İngilizce, alırken Türkçe Q olmasına dikkat edin. Türkçe tuşlar basım değil kazıma yani orijinal fabrika çıkışlı tuşlar, silinme ihtimali yok. Switch'ler outemu Red, 16 milyon basım ömrü bulunuyor ve gayet yumuşak basımlı. Kablosu kaliteli, standartlara göre epey kalın. Ben Trust GXT 890 cada öneririm, bu bütçede saçma sapan Gamepower ve Rampage gibi markalara yönelmek aptallık olur. Bu ürün ile Trust önyargımı kırdım ben. 2015 yılındaki kanser plastik kokan ürünlerinden ders alıp bayağı geliştirmişler kendilerini. Sorularınız varsa çekinmeden sorabilirsiniz.
bu arada Trust bu klavye için Trust GXT 766 adında ayrı bilek desteği satıyor, 70₺ gibi bir fiyatı var. Kutuya konmamasının nedeni maliyeti arttırmamak. Bir bakın isterseniz.

Bilek desteği şu an satmıyor sanırım.

Bilek desteği şu an satmıyor sanırım.
Daha geçen haftalara kadar satılıyordu, forumda bir kişiye önermiştim hatta. Bilek desteği stoklara gelince bakarsınız, bir bilek desteği için tüm kaliteden ödün vermeyin derim. Diğer kalitesi düşük ürünler sizi mutsuz edebilir.
Bu arada Monster olanı çok beğendim. Ben aldığım zaman piyasada olsaydı herhalde onu alırdım.
Ben Trust ile Monster arasu-ında kaldım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı