500 TL klavye önerisi

Woalkhin

Picopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Son düzenleyen: Moderatör:
Kırmızı switch:
Mavi switch:

Son düzenleme:
Rampage Hydra R6 Blue Switch nasıldır?
Kırmızı switch:
Mavi switch:
Bilmediğim marka almak istemiyorum açıkçası

Son düzenleme:

Bilmediğim marka almak istemiyorum açıkçası.
İyi değildir, tuş basmama ve ışıklarının sönmesi gibi problemler ile karşılaşabilirsiniz. Attığım modeller gayet iyi aslında, bilmediğiniz marka hangisi?

İyi değildir, tuş basmama ve ışıklarının sönmesi gibi problemler ile karşılaşabilirsiniz. Attığım modeller gayet iyi aslında, bilmediğiniz marka hangisi?
Tüh, beğendiğim tüm klavyeler sorunlu çıkıyor... Redragon, AOC gibi markaları hiç bilmiyorum. Gamepower, Rampage, Razer gibi markaları biliyorum daha çok.
Bir de aklımda Gamepower Ogre var, bilemedim.

Tüh, beğendiğim tüm klavyeler sorunlu çıkıyor... Redragon, AOC gibi markaları hiç bilmiyorum. Gamepower, Rampage, Razer gibi markaları biliyorum daha çok.

Bir de aklımda Gamepower Ogre var, bilemedim.
Gamepower ve Rampage fason mal üreten firmalar. Youtube üzerinden bolca sponsorlu reklamı yapıldığı için bilmeniz normal. Bu bütçede Razer klavye yok maalesef. Attığım klavyeler bu bütçe için en sağlam ve sorun çıkarma olasılığı düşük ürünlerdir, forumun arama çubuğuna dediğiniz markaları yazıp ne olduklarını görebilirsiniz.

Gamepower ve Rampage fason mal üreten firmalar. Youtube üzerinden bolca sponsorlu reklamı yapıldığı için bilmeniz normal. Bu bütçede Razer klavye yok maalesef. Attığım klavyeler bu bütçe için en sağlam ve sorun çıkarma olasılığı düşük ürünlerdir, forumun arama çubuğuna dediğiniz markaları yazıp ne olduklarını görebilirsiniz.
Tamamdır teşekkürler.
2018’den beri Rampage in bir klavyesini kullanıyorum ondan sorayım dedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı